1990. gada 16. jūnija pusdienlaikā 52 gadus vecā Langolenas Velsā iedzīvotāja Trevalīna Evansa aizslēdza savu antikvariātu, pie durvīm piestiprinot zīmīti, ka būs atpakaļ pēc divām minūtēm. Savu rokassomiņu un jaku viņa atstāja veikalā, savukārt viņas automašīna bija novietota pārsimts metru tālāk. Tomēr viņa nekad neatgriezās un par spīti vērienīgajai meklēšanai joprojām ir pazudusi.

Detektīvs, kurš toreiz izmeklēja šo lietu, reiz izteicās: “Šī ir bez šaubām dīvainākā lieta, kādā es jebkad esmu iesaistījies. Kā it kā laimīgi precējusies sieviete saulainā sestdienas pēcpusdienā cilvēku pilnā pilsētas centrā var pazust bez vēsts? Tas ir patiesi mulsinoši.”

1990. gadā Trevalīnas dzīve bija nevainojama. 52 gadus vecā sieviete bija laimīgi precējusies ar savu vīru Ričardu Evansu, bija izaudzinājusi dēlu un bija lepna vecmāmiņa mazbērnam. Pāris dzīvoja Langolenā, Ziemeļvelsā, tomēr nesen viņi bija iegādājušies brīvdienu bungalo nelielā piekrastes pilsētiņā stundas brauciena attālumā no mājām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X