Meklē Latvijas lieliskākās vecmāmiņas

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biedrība «Emergo» jau otro gadu organizē -festivālu vecmāmiņām. Pagājušajā gadā  jau vien pieteicās vairāk par 20 vecmāmiņām – kuras ir sabiedriski aktīvas, komunikablas, turpina labi izskatīties un ir cienīgas nest godpilno nosaukumu «VECMĀMIŅA …..»!

Pirmais gads bija kā starta poga – mēs varam, mēs esam un mēs gribam! Atspēriena punkts bija veiksmīgs! «Emergo» izraudzītās finālistes veiksmīgi turpināja iekļauties jauniegūtā titula ampluā un aktīvi darbojās gan labdarības pasākumos, gan plūca starptautiskas žūrijas atzinības laurus (konkurss «Mrs. Grandma Universe 2012», kur titulu «Grandma European Union 2012» ieguva dalībniece no Latvijas Stella Vilema). Iveta Tirzīte, Vija Asbaha, Anita Alksne, Dace Sijāte u.c. «Vecmāmiņa 2012» finālistes ir saņēmušas daudzus apbalvojumus, aicinājumus piedalīties dažādos projektos, gan labdarības, gan citos.

Kā uzsver šī konkursa idejas aizsācēja Latvijā Elita Drāke: «Mums katram ir savs talants, to var redzēt un to var vēl atklāt – bet visas finālistes ir ieguvējas, jo viņu slēptākais talants – būt sievietei, būt sievietei briedumā, nu, ir atklājies pilnībā. Tas nozīmē daudz vairāk kā tikai uzvilkt greznu kleitu, to parādīt, vai aiziet nopirkt jaunas kurpes. Būt sievietei – vecmāmiņai – tas nozīmē atdot savu sirdi cilvēkiem!»

Šogad konkurss solās būt vēl spraigāks un interesantāks, jo atlases jau ir sākušas un vairāk kā desmit dalībnieces jau ir pieteikušās. Bet vēl līdz 1.augustam tiek gaidītas pieteikuma vēstules no foršām, progresīvām vecmāmiņām, kuras vēlas sastapt sev līdzīgi domājošas sievietes no visas Latvijas, uzzināt daudz jauna par savu stilu, manierēm, atklāt sevī snaudošos talantus, pārstāvēt Latviju starptautiskos konkursos un…, un vienkārši būt – būt līdzās Latvijas Princesēm, Latvijas bērniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu