Traka pasaule! Skolēni Francijā pozē kaili kopā ar skolotāju

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter/@MailOnline

Ik gadu skolas visā pasaulē uzņem klases fotogrāfijas, kas jau ir kļuvis par tradīciju. Taču kāda skola Francijā nolēmusi šo tradīciju nedaudz atsvaidzināt, proti, fotografējoties bez apģērba, turklāt kopā ar skolotāju, raksta «Daily Mail».

Zinātnes un tehnoloģiju novirziena klases vidusskolēni no «Lycee Federic Mistral» Aviņonā esot gribējuši pirms semestra beigām izdarīt ko oriģinālu.

Tā nu 17 un 18 gadus vecie jaunieši izlēma uzņemt kopbildi bez apģērba. Turklāt viņi to nedarīja vieni – arī viņu skolotāja piedalījās šajā avantūrā. Tiesa, fotogrāfijā viņi piesegušies ar melnas krāsas papīra loksnēm, lai nebūtu redzamas viņu intīmās vietas.

Drīz vien šī fotogrāfija izplatījās internetā, kā arī nokļuva vairākās franču ziņu lapās, izpelnoties pretrunīgas atsauksmes. Daudzi attēlu slavēja un izteicās, ka tas ir patiesas «izteiksmes brīvības» simbols, savukārt daudzi bija šokēti, jo skolēni ir nepilngadīgi.

Ko domā tu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu