Ceturtdienas horoskops: 5. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 5. aprīlim.

AUNS Padomā, kā pamainīt savu ikdienas ritmu, varbūt nepieciešams pievērsties jaunam hobijam vai pārkārtot māju. Arī cita frizūra uzlabos tavu omu un vienlaicīgi vedinās uz jaunām domām.

VĒRSIS Uzlabosies attiecības ar gados vecākajiem ģimenes locekļiem. Iespējams, nolemsi iepriecināt tos ar kādu patīkamu pārsteigumu. Darba ziņā vēlamais var nesakrist ar reālajām iespējām.

DVĪŅI Darba jomā iespējami pārpratumi, kuri var apgrūtināt tālāko lietu virzību. Ja tavs darbs saistīts ar informāciju, žurnālistiku, dokumentiem, rūpīgi pārlasi katru vārdu tekstā, lai nepieļautu neuzmanības kļūdas!

VĒZIS Varbūt mēģināsi iztulkot naktī redzēto sapni. Tevi interesēs viss neordinārais, noslēpumainais. Lielu prieku sagādās romantiskās attiecības, vēl jo vairāk, ja tās ir tikko izveidojušās.

LAUVA Dienai piemitīs sabiedriska nokrāsa. Piemērots brīdis, lai risinātu attiecību jautājumus, kas tevi nodarbina jau vairākas dienas vai vēl ilgāk. Naudas lietas vēlamāk kārtot dienas otrajā pusē.

JAUNAVA Oma būs atkarīga no tā, cik gandarīts esi par darba lietās notiekošo. Savos nākotnes plānos gribēsi dalīties ar ģimenes locekļiem, tuviem paziņām. Proti, meklēsi draudzīgu plecu, morālu atbalstu.

SVARI Karjeras izaugsmei šī diena var izrādīties pat ļoti nozīmīga. Nav izslēgts, tev būs jāpieņem kardināli, tālejoši lēmumi. Lieti noderēs tev raksturīgais nesteidzīgums, apdomīgums.

SKORPIONS Sapratīsi, ka neatkarīgi no paša vēlmēm tavā dzīvē pavisam drīz ienāks pārmaiņas. Labāk, ja būsi gatavs, spēsi tās pieņemt. Veiksmīgāks laiks ezoteriski noskaņotajiem Skorpioniem.

STRĒLNIEKS Kāds cilvēks var zaudēt tavu uzticību. Neļauj, lai vilšanās iesakņojas tevī, raugies uz dzīvi ar gaišāku skatu. Iespējams, nolemsi paplašināt savu redzesloku, lasot filozofiska satura literatūru.

MEŽĀZIS No vienas puses, gribēsi pārmaiņas, no otras, tavs konservatīvisms. turēs pie pārbaudītām vērtībām. Tev būs nepieciešams sava veida grūdiens, pamudinājums no malas, lai tu rīkotos.

ŪDENSVĪRS Nav izslēgts, būsi iecerējis veikt pārmaiņas savā mājoklī. Rēķinies, ka iegribas, garastāvoklis var būt mainīgs, tāpēc būtiskus lēmumus ieteicams atlikt uz citu dienu. Esi piesardzīgāks pie auto stūres.

ZIVIS Iespējami negaidīti izdevumi, tomēr tas netraucēs tev īstenot nospraustos mērķus. Kāds Zivju zīmes pārstāvis var nolemt pārtraukt attiecības ar kādu ilggadēju sadarbības partneri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu