Sliktākā parkošanās manevra autorei 500 dolāru sods un citas sankcijas (71)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube video

Pagājušā gada nogalē globālajā tīmeklī gaismas ātrumā izplatījās video, kurā iemūžināts, iespējams, visu laiku sliktākais manevrs, kādu var izpildīt autostāvvietā.

Youtube izvietotajā video redzams stāvlaukums Ričmondhilā (Toronto, Kanādā), kurā visai rāmi iebrauc BMW X5. Tiktāl viss labi un izskatās, ka automobiļa vadītājam jau ir izdevies nostāties, tomēr tad bez redzama iemesla auto strauji uzņem ātrumu un ar slaidu lēcienu nosēžas uz diviem pretī novietotiem auto.

Mazliet apdomājis notikušo, vadītājs nobrauc no sabojātajiem auto, acīmredzot izrēķina iespējamās sekas un, pirms kāds kaut ko ir pamanījis, drošības labad dodas meklēt citu stāvlaukumu.

Video nav īpaši kvalitatīvs, un varētu domāt, ka neveiklā parkošanās manevra izpildītājam būs izdevies izkļūt sveikā un palikt nesodītam par izdarīto, tomēr likuma roka izrādījusies pietiekami gara un vainīgo vadītāju aizsniegusi.

Sods par pārkāpumu - visai neparasts

Tā izrādījusies 62 gadus vecā Tripta Kaušala. Tiesa viņu otrdien atzinusi par vainīgu negadījuma izraisīšanā un piespriedusi 500 dolāru sodu. Tāpat dāmai turpmāk būs aizliegts sēsties pie auto stūres periodā starp plkst. 7 vakarā un plkst. 7 rītā, tātad diennakts tumšākajā laikā, kā arī būs jāsedz zaudējumi bojāto auto īpašniekiem.

Triptas Kaušalas šīs nedēļas tiesas prāvas video nav atrodams, tādēļ šeit pievienots pusgadu senais negadījuma video.

Komentāri (71)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu