Noskaties Kāpēc novārtā atstāts Rīgā vienīgais daudzstāvu stāvparks?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Raidījums "Bez tabu" devās uz Ulbrokas un Augusta Deglava ielas krustojumu - tur atrodas autostāvvieta vairākos stāvos. Raidījuma skatītājs Boriss norādīja, ka šo kompleksu nu ieskauj liels "negaisa mākonis".

Boriss norādīja: "Stāvvieta no sākuma bija paredzēta, lai izmantotu "Park&Ride" sistēmu. Tātad, iebraucot stāvvietā un novietojot savu automašīnu, pēc tam vēl izmantojot divus braucienus sabiedriskajā transportā, varēja stāvvietu izmantot ar 100% atlaidi. Tātad - bez maksas. Tas bija domāts, lai atslogotu Rīgas centru no mašīnām. No 1. maija tas viss tiek anulēts. Cik tad tas bija lietderīgi?"

Stāvvietā sastaptā rīdziniece Kristīne apstiprina, ka pašvaldībai piederošajā un kapitālsabiedrības SIA "Rīgas nami" apsaimniekotajā stāvvietā jau ilgāku laiku problēmas esot ne tikai ar liftu, bet arī ar barjerām pie iebraukšanas un izbraukšanas. Novārtā atstāts lērums lietu.

Vēl 2012. gada beigās atklāja galvaspilsētā pirmo stāvparku jeb "Park&Ride" autostāvvietu. Tomēr gandrīz 700 transportlīdzekļiem uzbūvēto plašo kompleksu kā "Park&Ride" pirmajā gadā izmantoja mazāk nekā 300 reižu. Veiksmes stāsta vietā sanācis vien čiks.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu