4000 motobraucēju parāde Rīgā izraisa neredzētus sastrēgumus (280)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, oficiāli atklājot Latvijas motobraucēju sezonu, jau tradicionālajā braucienā cauri Rīgai devās neskaitāmi daudz motociklistu, kuru parādes braucienā noraudzījās gan rīdzinieki, gan arī pilsētas viesi. Pilsētas vadība tomēr nebija rēķinājusies, ka šodien ir darba diena, līdz ar to šī parāde ilgu laiku būtiski traucēja galvaspilsētas satiksmi.

Latvijas motobraucēju sezonas atklāšanā pulcējušies aptuveni 4000 motociklistu, kuri pārstāv ne tikai Latviju, bet arī kaimiņvalstis, piemēram, Lietuvu un Igauniju, pastāstīja biedrības «Latvijas Motoklubu asociācija» prezidents Aivars Freimanis.

Līdzīgs dalībnieku skaits motobraucēju sezonas atklāšanā bija arī pagājušajā gadā. «Šī diena mums ir jauna gada sākšanās, tādēļ viens otru apsveicam Jaunajā gadā,» sacīja Freimanis.

Līdz plkst.18 motociklisti pulcēsies Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, kur piedalīsies pašu rīkotajā dragreisā.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) preses pārstāvis Toms Sadovskis informēja, ka šodien Rīgā notikušais Latvijas motobraucēju sezonas atklāšanas parādes brauciens noticis bez starpgadījumiem.

Policijas aplēses liecina, ka motociklistu skaits ir bijis mazāks par 4000.

Komentāri (280)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu