Ceļā uz Jūrmalu apdzen auto, izraisa avāriju un aizmūk (280)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā svētdienā, 8.jūlijā ap plkst. 18:45 uz šosejas posmā Talsi - Jūrmala notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, pēc kuras cietušie lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus. Kā izrādās, kāds «BMW» markas automašīnas vadītājs esot ignorējis priekšā braucošos auto, veicis apdzīšanas manevru, taranējis vienu auto un neapstājoties aizbēdzis no negadījuma vietas, vēstīja LNT raidījums «Tautas balss».

Laicīgi ieslēdz pagrieziena rādītāju

Cietušā auto saimniece Anita ar ģimeni bija braukusi uz Jūrmalu. Pie stūres gan bijusi viņas meita, kurai tuvākajās dienās jākārto braukšanas eksāmens Ceļu satiksmes un drošības direkcijā.

Bija nolemts atstāt auto nevis ceļmalā, bet gan novietot autostāvvietā, tādēļ Anitas meita esot jau laikus ieslēgusi pagrieziena rādītāju, piebremzējusi un sākusi izdarīt manevru. «Tanī brīdī viņai traucās garām BMW,» teic Anita.

Viņas meita strauji bremzējusi, tādēļ, par laimi, negadījumā nav cietušo. Citādi sekas varējušas būt traģiskas.

«BMW pabrauca mums garām un tā arī aizbrauca... Mūsu auto tika sabojāta priekšējā daļa, bet viņam tika izārdīts viss aizmugurējais labais spārns, bet viņš aizbrauca, nesamazinot ātrumu,» intervijā «Tautas balsij» stāsta Anita.

Vaininieks nav piefiksēts

Kā apgalvo Anita, aiz viņas auto braucošā autovadītāja, kura ir negadījuma lieciniece, teikusi, ka Anitas meita patiesi esot pagriezienu ieslēgusi savlaicīgi, samazinājusi ātrumu, savukārt aiz viņas braucošais auto ignorējis priekšā braucošos, veicis apdzīšanas manevru, kā rezultātā notika avārija.

Anita sarūgtināti teic: «Tā kā nav nekādu liecību, kas ir šis cilvēks, un nav šī auto numura, mēs esam tādā diezgan drūmā situācijā. Principā policija neko nevarot uzsākt, kamēr nezinot automašīnas vadītāja vārdu un auto numuru.»

Tobrīd klāt esošie aculiecinieki bijuši šokā par redzēto, tādēļ nav fiksējuši BMW numuru, tik atminas, ka tas bijis tumši zaļā krāsā. Ja vainīgo nepieķers, tad Anitai savs auto būšot jāremontē par saviem privātajiem līdzekļiem.

«Neuzlabosies situācija uz ceļiem, ja mēs vienkārši šos agresīvos autovadītājus tā palaidīsim,» uzskata cietusī.

Ja kādam ir lietderīga informācija saistībā ar šo ceļu satiksmes negadījumu, lūgums zvanīt pa tālruņiem 22036850 vai 63104100.

Skatīt pievienoto video.

Komentāri (280)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu