Rīgas centrā notriekti divi velosipēdisti (77)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pagājušā diennaktī Rīgas centrā notikuši divi nelaimes gadījumi, kuros automašīna notriekusi velosipēdistu, «Tvnet» uzzināja Valsts policijā.

Plkst.8.43 Rīga, Marijas un Merķeļa ielu krustojumā notika sadursme starp automašīnu Subaru un 1986.gadā dzimušu velosipēdistu, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt plkst.14.07 Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra un Smilšu ielas krustojumā notika sadursme starp automašīnu «Mazda», kuru vadīja 1995.gadā dzimis vīrietis, un velosipēdu, kuru vadīja 1994.gadā dzimis vīrietis. Velosipēdists nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušā diennaktī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, no tiem 35 notikuši Rīgas reģionā. Negadījumos cietuši 10 cilvēki, 9 no tiem - Rīgas reģionā.

«Tvnet» jau ziņoja, ka sadursmēs ar automašīnām pagājušā diennaktī cietuši trīs cilvēki, no kuriem viens sirmgalvis nonācis slimnīcā pēc tam, kad to Sliežu un Tilta ielas krustojumā notriecis trolejbuss.

Komentāri (77)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu