Pēcpusdienā apgrūtināta braukšana Latgalē un Vidzemē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pievakarē braukšanas apstākļus apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās uz autoceļu brauktuvēm Latgalē un Vidzemē, informē «Latvijas Valsts ceļi».

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi austrumu rajonos gaidāms sniegs, slapjš sniegs. Vietām iespējama miglas veidošanās.

Patlaban braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti sekojošos ceļa posmos: Daugavpils virzienā no Ogres līdz Daugavpilij; Rēzeknes virzienā no Jēkabpils līdz Ludzai un no Grebņevas līdz Medumiem; Daugavpils un Rēzeknes apvedceļos; Gulbenes virzienā no Ūdrupes tilta līdz Gulbenei, no Gulbenes līdz Vientuļiem un no Pļaviņām līdz Gulbenei; Balvu virzienā no Balviem līdz Kapūnei, kā arī Kokneses virzienā no Rīgas apvedceļa līdz Koknesei un Rucavas virzienā no Liepājas līdz Rucavai.

Uz reģionālajiem ceļiem apgrūtināta braukšana ir Aizkraukles, Saldus, Talsu, Ventspils, Jēkabpils, Krāslavas, Preiļu, Daugavpils, Gulbenes un Madonas apkārtnēs.

LVC brīdina, ka šādos meteoroloģiskajos apstākļos ceļu stāvoklis var mainīties ļoti strauji, tāpēc pirms braukšanas aicinām pārliecināties par brauktuves stāvokli un būt uzmanīgiem arī braukšanas laikā.

Ceļu uzturēšanas darbos dienas laikā bija iesaistītas 85 «Latvijas autoceļu uzturētāja» ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veica slideno posmu kaisīšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu