Uz Jūrmalas gatves smagā avārijā trīs cietušie; satiksme atjaunota

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET aculiecinieks

Uz Jūrmalas gatves Rīgā šodien noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts pasažieru autobuss, novēroja TVNET. Avārijas dēļ Jūrmalas gatvē aptuveni divas stundas tika pilnībā bloķēta satiksme abos virzienos, taču ap pusdienlaiku transportlīdzekļu kustība atjaunota.

Kā TVNET pastāstīja notikuma aculiecinieki, ap plkst.10.20 automašīna «Alfa Romeo» lielā ātrumā braukusi iekšā Rīgā un aizķērusi «Rīgas satiksmes» autobusu, kas braucis pretējā virzienā.

Negadījumā smagi cieta trīs vīrieši no vieglās automašīnas, no kuriem viens slimnīcā nogādāts ļoti smagā stāvoklī.

Notikuma vietā strādāja vismaz četras neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes, kā arī vairākas ugunsdzēsēju un policijas automašīnas.

«Rīgas satiksmes» preses sekretārs Viktors Zaķis pastāstīja, ka

autobuss braucis Piņķu virzienā, kad tā joslā iebraukusi «Alfa Romeo».

Bijusi ļoti spēcīga sadursme, kā rezultātā

nopietni cietuši visi vieglās automašīnas pasažieri, kurus bez papildspēku iesaistes nav bijis iespējams izcelt no avarējušā auto.
Ne autobusa pasažieri, ne šoferis fiziski nav cietuši, tomēr šoferis pašreiz atrodas nopietnā šoka stāvoklī.

Autobusam ir bojāts kreisais spārns, bet precīzāk par bojājumiem uzņēmums varēs informēt nākamnedēļ.

Iela ir samērā šaura un bedraina, un vietējie iedzīvotāji norāda, ka šajā vietā ļoti bieži, iebraucot no Jūrmalas puses, autovadītāji neievēro atļauto braukšanas ātrumu un apdzen autobusus, kas piestāj pieturā, tādējādi šeit bieži veidojas bīstamas situācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu