Baidena vizītes dēļ Rīgā pārvietotas 22 automašīnas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ņemot vērā, ka ASV viceprezidenta Džo Baidena vizītes laikā noteikti ievērojami satiksmes ierobežojumi, Rīgā pārvietotas 22 automašīnas, kuras bija novietotas vietās, kur to uz laiku nevar darīt, TVNET pastāstīja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Viņš skaidroja, ka jau no svētdienas vakara plkst.20 Rīgas pašvaldības policijas darbinieki vietās, kur vizītes laikā noteikti satiksmes ierobežojumi, proti, nav atļauts novietot transporta līdzekli, izplatīja brīdinājumus ka mašīnas ir jāpārvieto. Gadījumā, ja tas netiks darīts, tās tiks pārvietotas bez vadītāja klātbūtnes.

Tāpat šādas darbības tika veiktas arī pirmdien – tika brīdināti vairāki spēkratu vadītāji, bet naktī uz otrdienu kopā pārvietotas 22 automašīnas.

Automašīnas pārvietotas uz tuvākajām vietām, kur tās drīkst novietot, un gadījumā, ja vadītājs konstatē, ka viņa mašīna ir pazudusi, viņam jāzvana uz tālruni 110, kur viņam tiks norādīta auto atrašanās vieta.

Vēstīts, ka saistībā ar augstās ASV amatpersonas vizīti Latvijā šorīt Rīgā ir pastiprināti drošības pasākumi, kā arī noteikti satiksmes ierobežojumi.

Baidenam Rīgā paredzētas tikšanās ar visu triju Baltijas valstu prezidentiem. Tāpat ASV viceprezidentam paredzētas arī divpusējās tikšanās ar Raimondu Vējoni un Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS).

1942.gadā dzimušais Baidens ir pieredzējis ASV politiķis no Demokrātiskās partijas. ASV viceprezidenta amatā viņš tika apstiprināts 2009.gadā. Pirms tam, kopš 1973.gada, Baidens bija ASV senators. Kopumā viņš šajā amatā ticis pārvēlēts sešas reizes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu