Bauskas ugunsdzēsējiem jāmeklē jauns priekšnieks (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apstiprinājusies informācija par to, ka Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Bauskas brigādes komandieris Rišards Šakels vadījis transporta līdzekli, būdams alkohola reibumā.

Bauskas rajona Policijas pārvaldes Ceļu policijas priekšnieks Aleksandrs Sidorčiks informē, ka saņemti asins analīžu rezultāti 7. novembrī policistu apturētajai un pārbaudītajai personai. Analīzes rāda, ka «Mercedes benz» vadītājam asinīs bija 1,52 promiles alkohola. Par šo pārkāpumu sastādīts administratīvais protokols, materiāli nodoti tiesai.

Bauskas rajona tiesas Kancelejas vadītāja Agrita Leveika paskaidroja, ka materiāls tiesā ir saņemts. Izskatīts tas tiks tikai pēc svētkiem.

VUGD priekšnieks Ainars Pencis šo informāciju komentē, sakot, ka «visdrīzāk, Bauskas brigādē būs jauns komandieris». VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Inga Vetere skaidro, ka šis gadījums «mums palīdzēs pieņemt lēmumu šajā tik grūtajā situācijā, kad rūpīgi jāizvērtē katra darbinieka atlaišana. Skumji, ka R. Šakels šādā veidā mums ir palīdzējis.»

VUGD Bauskas brigādes komandieris R. Šakels šodien, 14. novembrī, no jebkādiem komentāriem «Bauskas Dzīvei» atteicās, vien piebilda, ka gaidīs tiesas lēmumu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu