ASV prezidenta rīkotā pieņemšanā Baltajā namā iekļuvuši nelūgti viesi (13)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV prezidenta Baraka Obamas sarīkotās oficiālās vakariņās Baltajā namā par godu Indijas premjerministram Manmohanam Singham iekļuvis viesu sarakstā neiekļauts pāris, vēsta laikraksts "The Washington Post", norādot, ka tas ir pirmais šāds gadījums valsts pieņemšanu vēsturē.

Nelūgtie viedi - Tariks un Mišela Salahi - savā kopīgajā "Facebook" lapā publicējuši fotogrāfijas, kas uzņemtas Baltajā namā. Fotogrāfijās viņi pozē ar vairākām vakariņas apmeklējušām slavenībām un pat ar viceprezidentu Džo Baidenu.

Slepenā dienesta pārstāvis atzinis, ka pieņemšanā Baltajā namā iekļuvuši nelūgti viesi.

Pēc īpašā aģenta Edvīna Donovana teiktā, "Baltā nama postenī dežurējošie slepenā dienesta darbinieki nav pienācīgi pārbaudījuši minēto divu cilvēku vārdu esamību viesu sarakstā".

Oficiālās vakariņas, kas bija pirmās kopš Obamas stāšanās prezidenta amatā, tika sarīkotas Baltajā namā 24.novembrī. Oficiālajā pasākuma viesu sarakstā bija 338 cilvēki, tostarp politiķi, žurnālisti, kino un televīzijas zvaigznes.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu