Pret vāciešiem bez Zakreševska un Laizāna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LFF

Latvijas futbola izlasei mačā pret Vācijas U-21 izlasi savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Artūrs Zakreševskis, savukārt ģimenes problēmu dēļ nepiedalīsies Juris Laizāns. Uz izlasi ir izsaukts Andrejs Štolcers, kurš nule kā ar "Skonto" komandu ir atgriezies no treniņnometnes Turcijā, informēja Latvijas Futbola federācijā.

Svētdien Ķeizarmeža sporta bāzē izlase sanāca kopā uz pirmo treniņu.

Kopumā izlasei bija paredzēti tikai divi treniņi pirms atbildīgā mača Vācijā – svētdien Rīgā un pirmdien Volfsburgā uz spēles laukuma. Uz Volfsburgu izlase devās pirmdienas pusdienslaikā.

Mačs pret Vācijas U-21 izlasi sākas otrdien plkst. 21.15 pēc Latvijas laika.

Latvijas izlases spēlētāju saraksts spēlei pret Vācijas U-21 izlasi: vārtsargi - Aleksandrs Koļinko, Andrejs Piedels, aizsargi - Aleksandrs Isakovs, Deniss Ivanovs, Oskars Kļava, Igors Korabļovs, Igors Stepanovs, Dzintars Zirnis, pussargi - Vitālijs Astafjevs, Imants Bleidelis, Viktors Morozs, Andrejs Rubins, Genādijs Soloņicins, Aleksejs Višņakovs, uzbrucēji - Māris Verpakovskis, Andrejs Prohorenkovs, Ģirts Karlsons, Gatis Kalniņš, Andrejs Štolcers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu