Baltais pikniks šogad notiks ekskluzīvā vietā ar skaistāko saulrieta skatu pilsētā! Uzmini!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, 6.jūlijā, jau trešo reizi Rīgā notiks baltās pop-up piknika vakariņas «L’elegante Pop-Up Picnic». Atklāta arī galvenā intriga - kur notiks Baltais pikniks - ekskluzīvā vietā ar skaistāko saulrieta skatu pilsētā - Rīgas Pasažieru ostas (lielo) kruīza kuģu piestātnē.

Organizatori atklāj, ka visas vakariņām paredzētās vietas tika rezervētas 3 stundu laikā kopš pasākuma izziņošanas. Šovakar tajās piedalīsies vairāk nekā 1000 piknikotāji. Taču vieta vēl joprojām saglabājas intriga, tā tiks atklāta šodien plkst. 15:00.

Pasākuma koncepts ik gadu ir nemainīgs. Intriga par slepenā piknika norises vietu tiek saglabāta līdz pēdējam brīdim. Tikai pasākuma dienā vakariņu dalībnieki uzzina, kur tiem jāierodas, tērptiem eleganti baltā, līdzi ņemot uzkodas, vīnu un visu nepieciešamo skaistam galda klājumam, lai kopīgi radītu svētkus. Vakars tiek pavadīts īpaši pozitīvā atmosfērā, izbaudot mirkļa burvību un prieku, ko sniedz elegantas, nesteidzīgas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem.

Vakariņu viesus piknikā sagaida patīkami pārsteigumi no organizatoriem un partneriem. Ņemot vērā, ka šī skaistā pasākuma tradīcija ir dzimusi Parīzē, Electrolux piknikotājus cienās ar svaigi ceptiem kruasāniem, bet Paulig ikvienam sniegs iespēju nobaudīt īpaši sagatavotu kafijas izlasi un vasaras sezonas jaunumu Cold Brew kafijas kokteili. Radot īstu vasaras piknika noskaņu, gardēžu saldējums «Ekselence» iepriecinās pasākuma viesus ar īpašu pavāru šovu, kurā ikviens pasākuma dalībnieks varēs baudīt izsmalcinātus saldējuma desertus. Īstām svētku emocijām G.H.Mumm šampanieša lounge varēs apgūt slaveno Napoleona laikā radīto Sabrage ceremoniju - šampanieša pudeles atvēršanu ar zobenu. Alfa Romeo oficiālais pārstāvis «Autobrava» pasākuma ietvaros vakara viesiem prezentēs jaunākās itāļu auto zvaigznes - 2017. gada sedanu Guilia un pirmo Alfa Romeo apvidus auto Stelvio. Vakariņu viesi varēs piedalīties kulinārijas žurnāla «Četras Sezonas» konkursā par elegantāko galda klājumu, savukārt modes un dzīvesstila žurnāls «Pastaiga» noteiks vakara stilīgāk tērpto dalībnieku. Par slepenās vakariņu vietas kopējo noformējumu rūpēsies SHISHI Home of Beauty.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu