Pārvērtības: atdzimt par karstasinīgu rudmati (215)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamā projekta “Drosmīgās pārvērtības” dalībniece Agnese (25) ir jauna sieviete, kuras vēlme mainīties bija stiprāka par visu... “Vienīgais, ko es vēlos, ir atbrīvoties no pelēkās ikdienas kūniņas, lai pārdzimtu par brīvu taureni!” pārrunās cerīgi bilda Agnese. Un mēs ķērāmies pie darba...

Kā zinām, cilvēka veiksme slēpjas ticībā sev un mērķtiecībā, kuru, kā atzina pārvērtību dalībniece Agnese, viņa ir zaudējusi. “Paskatoties spogulī, es sev nevaru pat uzsmaidīt, jo pretī man veras skumja, pelēka sieviete. Šādas sajūtas negatīvi ietekmē manu pašapziņu, kā rezultātā es jūtos nepievilcīga un garlaicīga,” emocijās dalās Agnese. Pēc pārrunām ar jauno sievieti mēs sapratām, ka dziļākajā būtībā viņa ir radoša, rotaļīga un krāšņa personība, kura dažādu apstākļu sakritību pēc sevi ir “ieslodzījusi”, neļaujot jaunības valdzinājumam un nebēdnībai priecēt apkārtējos un, galvenais, pašai sevi.

Agnese dzīvo Ikšķilē, kur dienas vada, strādājot tirgus pētījumu firmā par klientu servisa speciālisti. “Mans ikdienas darbs ir saistīts ar cilvēkiem. Tiekoties ar klientiem, ir tomēr vajadzība būt elegantai un pašpārliecinātai, bet sava izskata dēļ es bieži samulstu un tā vietā, lai lūkotos acīs, biežāk pētu klienta apavu purngalus,” skumji secina Agnese. “Finanšu trūkuma dēļ man nav bijusi iespēja piestrādāt pie sava ārējā tēla, lai to pielāgotu savam daudzveidīgajam dzīvesveidam un fiziskajām īpatnībām. Nomāc sajūta, ka vienmēr ģērbjos lēti, nekvalitatīvi un neatbilstoši savam ķermeņa tipam un vecumam. Apzinos, ka esmu simpātiska, taču, manuprāt, daudzi pretējā dzimuma pārstāvji to nepamana, jo neprotu izcelt savas labākās īpašības,” skumji atzīst pārvērtību dalībniece. Projekts “Drosmīgās pārvērtības” norisinājās salonā “HairBaltic”. Agnese norunātajā laikā ieradās mazliet satraukta, kam nav pamata, jo šodien viņa tiks nodota profesionāļu rokās!

Foto: Felicija/TVNET

Pirmā pārvērtību daļa norisinājās frizētavā. Friziere Alla, aplūkoja un novērtēja klienti: “Agnesei ir ļoti skaistas, lielas acis. Tomēr tumšā matu krāsa un bālais ādas tonis acu skatienu padara neefektīvu! Mēs ar matu krāsas toni šo defektu vērtīsim par efektu!” Agnesei tika izvēlēts ļoti košs un ugunīgs matu tonis, kas arī būs klientes galvenā rota ikdienā. “Tas viss, lai šīs jaunkundzes sejā nepazustu neparasti skaistās, izteiksmīgās un lielās acis,” skaidro friziere.

“Esmu domājusi, protams, par matu krāsas maiņu, bet par tik ugunīgiem matiem esmu baidījusies pat iedomāties,” krāsošanas procesā atzīstas dalībniece. “Tomēr jūtu, ka šis drosmīgais solis man nāks par labu!”

Nākamais pārvērtību solis - manikīrs. Manikīre Diāna Keiša: "Agneses tēlam vislabāk piestāv ugunīgi sarkana nagu laka!"

Pēc manikīra seko meikaps, kuru klientei lika profesionāla vizāžiste Violeta Rulle. “Šoreiz trumpis ir Agneses lielās acis, kas ir pasakaini zaļā tonī, tāpēc es tās paspilgtināju un izcēlu vairāk ar zaļo acu ēnu toņu gammu - no maigi zaļām līdz pat tumši zaļām,” stāsta Violeta. “Acu kaktiņus vien ieēnojot ar zeltaino perlamutra ēnu, kas saules gaismā grimam liks izskatīties glamūrīgākam.”

Pats acu krāsojums līdzinās smoke eye, dramatisks un vienlaikus ļoti valdzinošs. Meikapa pamattonis ir identisks ar viņas ādas krāsu, pāri vien pārklājot birstošo caurspīdīgo pūderi, lai āda nespīdētu. “Vaigu kaulus akcentēju ar persika toņa vaigu sārtumu, kas ļoti labi harmonē ar košo matu krāsu. Lūpu tonis pie katra tērpa tika izvēlēts individuāli, galvenais nosacījums, lai toņi būtu no siltās krāsu paletes,” savu darbu komentē vizāžiste.

“Ārprāts, es sevi nemaz nepazinu... Tāda rudmate! Man pilnīgi asinis sāk straujāk pulsēt!” skatoties spogulī, staro Agnese.

Kad Agneses pārvērtības salonā “Hairbaltic” bija beigušās, ceļš veda uz fotostudiju “IMAGINE”, kur mūs sagaidīja atraktīvais fotogrāfs Jānis Vidmants Kalniņš un modes māksliniece, stiliste Vineta Minkēviča. Pirms tam stiliste bija aprunājusies ar Agnesi par viņas ikdienas stilu: “Agneses garderobe pārsvarā sastāvēja no drēbēm, kas mantotas no vecākās māsas vai saņemtas dāvanā, kā arī dažiem spontāni iegādātiem apģērba gabaliem, kas īsti neveidoja labu tēlu. Viņai ir nepieciešama palīdzība atrast piemērotu stilu, kas papildinātu rotaļīgo dabu.”

Pirmos stilus Vineta veidoja lietišķus, kas piedienētu Agneses ikdienas darbam. “Šie apģērbi ir lietišķi, bet tajā pašā laikā drosmīgi un pieklājīgi izaicinoši,” skaidro stiliste.

FOTO: Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE
FOTO: Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE

“Nākamais tēls būs pavisam citāds – bezgala romantisks, kāda ir arī Agnese – sieviete, kas vēlas satikt savu sapņu vīrieti, kam veltīt savu sirdi un mīlestību,” komentē Vineta. “Tomēr tajā pašā laikā, ar Merilinas Monro tipisko pozu kleitā, kurā rotaļājas vējš, mēs viņu pārvēršam seksīgi draiskulīgā nebēdnē!”

Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE

Pēdējais Agneses tēls bija noslēpumains un sapņains. “Mēs pārveidojām viņu nāriņas tēlā, kas pauž sievietes hipnotisko valdzinājuma dabu,” - tā stiliste. (Kaklarotas autore Violeta Rulle.)

Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE

Agnese: “Vēlos no visas sirds pateikties par šo unikālo piedzīvojumu. Bija tik patīkami, ka par mani parūpējas un liek justies kā skaistulei. Ļoti izbaudīju iespēju arī būt kameras priekšā un uzvilkt tērpus, kurus nemūžam nevarētu atļauties ne glabāt savā skapī, ne valkāt ikdienā. Pēc fotosesijas uzreiz devos uz veikalu, lai iegādātos tikpat krāšņu tērpu pie jau spilgtā matu sakārtojuma un pasakainā grima. Manu draugu reakcija, kad vakarā ierados uz mūsu iknedēļas tikšanos, bija nepārspējama. Pārsvarā visi bija mēmi vai izdvesa tikai - wow! Vakarā devos arī apciemot savus vecākus, kurus pat nebiju brīdinājusi par savām pārvērtībām. Mana māte bija ļoti pārsteigta un atzina, ka nebūtu mani pazinusi uz ielas, taču atzina, ka man vajadzētu tā pucēties katru dienu, kā to vienmēr darījusi mana vecāmāte. Jūtos lieliski savā jaunajā tēlā kā karstasinīga rudmate. Ja iepriekš man neviens īpaši ikdienā nepievērsa uzmanību, tagad, ejot pa ielu vai iekāpjot sabiedriskajā transportā, visas acis pavēršas pret mani! Tas ir neierasti, taču patīkami, jo man ir kāds noslēpums, kuru nezina visi šie cilvēki - es izbaudīju, kā jūtas Pelnrušķīte, kad viņu no sūrās ikdienas izrauj fejas un ļauj uz vienu vakaru pārvērsties par visu apbrīnotu princesi!”

Arī mums bija liels prieks noraudzīties, kā Agnese atdzimst un atver plaši savus tauriņa spārnus! Kā iemirdzas viņas tik ļoti skaistās acis! Paldies Agnesei par drosmi! Paldies visiem salona “HairBaltic” meistariem, it īpaši vadītājai Ilvai, un arī apģērbu tīklam “MOS”, kurš Agnesei uzdāvinās pašas izvēlētās stilam atbilstošās drēbes 50 latu vērtībā.

Tiekamies jau pavisam drīz jaunās pārvērtībās!

Komentāri (215)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu