Nicas iedzīvotājs: situācija ir saspīlēta, lidostas pārpildītas, tūristi dodas prom

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Situācija Nicā pēc traģēdijas esot saspīlēta, lai gan daļa iedzīvotāju visai nosvērti dodas savās ikdienas gaitās, daudzi nepamet savas mājas, bet tūristi cenšas pamest valsti, TVNET pastāstīja Igors, kurš Nicā dzīvo jau trīs gadus.

Viņš skaidroja, ka valsts lūdz cilvēkus nepamest dzīves vietas, jo iespējams vēl terorakts. Tikšot ievesti arī 10 000 karavīri uz trīs mēnešiem. Valdība dara visu iespējamo, lai parādītu, ka pilsētā pamazām sāk nostabilizēties miera stāvoklis, saka Igors.

«Situācija ir saspīlēta! Lidostas pārpildītas! Tūristi laižas lapās,» norāda Igors.

Vienlaikus Igors pauž cerību, ka tūrisms Nicā samazināsies, kas nozīmēs, ka zudīs arī teroristu interese par šo vietu. Viņš arī norādīja, ka dzīve palēnām pēc notikušā atgriezīsies ierastajā ritmā, taču tam ir vajadzīgs laiks.

«Palikšu vien Nicā! No sava likteņa neaizmuksi! Paldies Dievam ka manu ğimeni nelaime apgāja ar līkumu,» viņš piebilda.

TVNET jau rakstīja, ka noziedznieks ir 31 gadu vecs tunisiešu izcelsmes Francijas pilsonis, kura personu apliecinošie dokumenti tika atrasti automašīnā.

Kā ziņots, terorists ceturtdienas vakarā ietrieca automašīnu pūlī, kas Nicas Angļu promenādē («Promenade des Anglais») vēroja uguņošanu par godu Bastīlijas dienai. Noziedzniekam izdevās nobraukt pa ļaužu pilno ielu divus kilometrus, līdz viņu beidzot nošāva policisti.

Saskaņā ar iekšlietu ministrijas sniegto informāciju šajā noziegumā gājuši bojā vismaz 84 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu