Vilcienu stacijā Ņūdžersijā atrasti pieci spridzekļi; viens atmīnēšanas procesā sprādzis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vilciena stacijā Ņūdžersijā ASV atrasti pieci aizdomīgi priekšmeti, par kuriem ir aizdomas, ka tie ir spridzekļi, ziņo «Independent». Viens no šiem objektiem sprādzis brīdī, kad sapieri to centās neitralizēt, izmantojot robotu.

Ņūdžersijas mērs informē, ka Federālā izmeklēšanas biroja darbinieki aizdomīgā somā atraduši piecus potenciālos spridzekļus. Viens no tiem eksplodējis, kad to centās neitralizēt sapieru iesūtītais robots.

Aizdomīgo somu atkritumu tvertnē svētdienas vakarā pamanīja divi vīrieši. Viņus aizdomīgus darījis tas, ka no somas ārā stiepās vadi un caurule.

Policijai saņemot informāciju par aizdomīgo somu, nekavējoties tika apturēta vilcienu satiksme.

Aizdomīgā soma atrasta pēc tam, kad sprādzienā Manhetenā sestdien tika ievainoti 29 cilvēki.

Savukārt Ņūdžersijas štata mazpilsētā Sīsaidpārkā sestdien eksplodēja cauruļbumba, neilgi pirms tūkstošiem cilvēku apkaimē gatavojās piedalīties piecu kilometru labdarības skrējienā par godu jūras kājniekiem un jūrniekiem. Šajā sprādzienā neviens cilvēks necieta.

Izmeklētāji pagaidām atturas izteikties par Ņūdžersijas vilcienu stacijā atrasto spridzekļu saistību ar pārējiem diviem nedēļas nogalē notikušajiem incidentiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu