Riodežaneiro pludmalē auto ietriecas pūlī; bojā gājis mazs bērns

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Riodežaneiro slavenajā Kopakabanas pludmalē ceturtdienas vakarā cilvēku pūlī ietriecās automobilis, nogalinot mazu bērnu un ievainojot 17 citus cilvēkus, paziņojušas varasiestādes.

(Papildināta ziņa.)

Automašīnas šoferis apgalvo, ka zaudējis kontroli pār transporta līdzekli, jo viņam palicis slikti.

Arī Brazīlijas militārā policija paziņojusi, ka nekas nenorāda uz to, ka šis incidents būtu terorakts. Vairākās Eiropas un Amerikas pilsētās pēdējos gados ir sarīkoti terorakti, ar automašīnu ietriecoties cilvēku pūlī.

Policija ir aizturējusi šoferi, kurš apgalvo, ka nav lietojis alkoholu un sirgstot ar epilepsiju. Viņš tiek nopratināts.

Mašīna ietriecās cilvēkos, kas karstā vasaras vakarā pastaigājās pa pludmales dēļu segumu. Rezultātā dzīvību zaudēja deviņus mēnešus veca meitenīte.

Daudzi cilvēki tika notriekti zemē un saņēma pirmo medicīnisko palīdzību, guļot uz zemes. Kāds aculiecinieks stāstīja, ka redzējis vairākus cilvēkus ar lauztām kājām un citām traumām. Viens vīrietis bijis bezsamaņā, kad ieradušies mediķi.

Cits aculiecinieks norādīja, ka daudziem ievainotajiem nācies ilgi gaidīt, līdz viņiem sniegta medicīniskās palīdzība.

«Mani šokēja tas, ka ātrās palīdzības mašīnas un mediķi ieradās vēlāk nekā pēc 45 minūtēm. Tur bija cilvēki un bērni, kas cieta sāpes, un glābšanas dienesti ieradās patiešām vēlu,» sacīja aculiecinieks.

Automobilis apstājās smiltīs, kad bija šķērsojis plato dēļu klājumu starp dzīvas satiksmes ielu un smilšu pludmali.

Aculiecinieks stāstīja, ka šoferis palicis automašīnā, kamēr atbraukusi policija. Izkāpjot no automašīnas, viņš izskatījies sveiks un vesels.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu