TV šovs «Mamm, brauc mājās!»: kāpēc visi mājas darbi tiek uzkrauti mammai?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Jau šovakar pie skatītājiem nonāks jaunākā pašmāju šova «Mamm, brauc mājās!» sērija, kur īstu fiasko, cenšoties no iemīļotā dīvāna «piecelt» ogrēnieti Kasparu, cietīs deviņu bērnu mamma Sandra.

Ģimenes galva visbiežāk savu brīvo laiku pavada dīvānā ar TV pulti rokā, kas savukārt neiet pie sirds viņa sievai Gitai, kura palīgos uzlabot laulāto attiecības sauks pieredzējušo māmiņu - liepājnieci Sandru. Taču jau otrajā Ogres ģimenē pavadītajā dienā Sandra mirks asarās – viņas skarbās audzināšanas metodes nespēs pieņemt nedz Kaspars, nedz viņa atvases, un komunikācija ar «jaunu mammu» nonāks absolūtā strupceļā.

Pieredzējušo dāmu šokēs fakts, ka visi mājas darbi tiek uzkrauti mammai – gan sniega šķūrēšana, gan mājas tīrīšana, ēst gatavošana un bērnu pieskatīšana. Turpretim Kaspars tikmēr atrunājas ar nesen veikto operāciju un turpina zvilnēt dīvānā. Tāpat nepieņemams Sandrai šķitīs ģimenes ieradums maltīti ieturēt katram savā istabas stūrī – kādam sēžot pie datora, bet kādam tik iemīļotajā dīvānā – tā arī ne reizi nesanākot kopā pie saimes galda. Sandras iebildumi un kritika atdursies kā pret sienu un situācija kļūs tik dramatiska, ka viesu mammai palīgos uzlabot attiecības ģimenē tiks saukta pat populārā dziedātāja Liene Greifāne. Atklātākais pašmāju ģimeņu attiecību šovs «Mamm, brauc mājās!» jau šovakar plkst. 21:00 «STV Pirmā!».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu