Kam spert pirmo soli iepazīstoties?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tu viņu esi ievērojusi (jauši vai nejauši — tas nav svarīgi).

Un tagad tavas domas grozās tikai ap viņu. It kā jau pieņemts, ka puiši sper pirmo soli, tomēr tev gribas šo likumu pārkāpt. Ko darīt? Lūk, veseli seši šīs situācijas risinājumi.

1. variants. GAIDĪT

Viņš tevi vienkārši neievēro. Bet tu viņu pavadi ar kāriem acu skatiem. Satiekot viņu, tu jauki pasmaidi. Tu raksti viņam vēstules un saceri dzeju, kuru viņš tā arī nekad neizlasīs. Tu zvani viņam, bet, kad viņš pasaka «Hallo», nomet klausuli. Tu sapņo (gan naktī, gan dienā), domā (tā un šitā), bet, kas pats galvenais, — nerīkojies.

Plusi: būsi sacerējusi veselu dzejas izlasi (varbūt kādu dienu varēs publicēt un nopelnīt kaudzi naudas) un no skumjām nometusi pāris liekos kilogramus.

Mīnusi: visdrīzāk, viņš tevi tā arī nepamanīs.

Attiecību iespēja: gandrīz nekāda.

2. variants. GAIDĪT GUDRI

Viņš — visai neizlēmīgs, tu — superkautrīga. Nav jēgas no viņa uzreiz kaut ko prasīt. Pirmajam randiņam nebūt nav jābūt gājienam uz kino. Pietiks ar sirsnīgu sarunu. Lai domā, ka tu ar viņu vēlies vienkārši draudzēties, nevis kļūt par nākamo sievu. Labi, labi. Bet viņam nav jāzina, ka distanci tu ieturēsi līdz mirklim, kamēr viņš tevi nenoskūpstīs. Pēc tam tu būsi mīļuma, jaukuma un pasaulē labākās draudzenītes iemiesojums.

Plusi: viss sanāk ļoti dabīgi, pirmo soli nesper neviens. Jūs tikai gaidāt pareizo brīdi.

Mīnusi: pastāv iespēja, ka tā arī paliksi tikai draugs. Lai tā nebūtu, nekļūsti viņam par «savējo čomaku».

Attiecību iespēja: 50/50.

3. variants. MEDĪT

Jūs jau esat izgājuši saskatīšanās un sasmaidīšanās periodu. Īstais laiks sākt sarunu un likt viņam manīt, ka tev viņš patīk. Tikai atceries, ka lielākajai daļai puišu nepatīk meiteņu izdomātas «nejaušas tikšanās». Viņi to sauc divos vārdos — kāršanās kaklā. Rīkojies viltīgi — kā jau mednieki to dara. Varbūt pamēģini ļoooti negaidīto variantu? Pieskrien viņam klāt uz ielas un noskūpsti (āāā, vajadzīgas stipras iekšas). Pēc tam vienkārši atvainojies un pasaki, ka pārskatījies. Tālākais gan nav zināms… Ja ne šokēts, tad pārsteigts viņš būs noteikti, jo gan jau neviena nekad iepriekš ar viņu tā nebija izrīkojusies.

Plusi: 5 minūšu pūles un tad viens no diviem — mīla uz mūžu vai arī viņš pazūd no tavas dzīves. Atceries veco, labo teicienu — labāk izdarīt un nožēlot, nekā neizdarīt un nožēlot.

Mīnusi: ja viņš pats izrādās mednieks, diviem tādiem kopā nav ko darīt. Vienīgi jūs varēsiet doties citu zvēriņu medībās…

Attiecību iespēja: ne pārāk liela, tomēr varbūt viņam patīk spontānas un trakas būtnes.

4. variants. FLIRTĒT

Flirts ir ģeniāls izgudrojums — tu nerunājot vari viņam pavēstīt to, ka viņš tev nav vienaldzīgs. Tā tu ne ar ko neriskē — tevi neuzskatīs ne par vulgāru, ne smieklīgu. Tev tikai jāatceras un jāizmanto visi viltīgie meiteņu triki. Esi «dream girl». Puišiem patīk banālas lietas: simpātiska seja, veselīgi mati, stilīgs, foršs apģērbs, atvērts smaids un tīrība. Tātad, ja tava seja nav pārāk noķellēta ar kosmētikas kārtu, tavi mati nav pārbalināti un saujām nekrīt laukā un no tavas mutes nepārtraukti neskan vulgāras riebeklības, tev ir visas iespējas.

Plusi: pat ja viņš nekritīs pie tavām kājām, flirtēt vienalga ir jauki!

Mīnusi: tikai nepārcenties, pareizi flirtēt nemaz nav tik viegli.

Attiecību iespēja: 50/50.

5. variants. PROVOCĒT

Ja tu pēc dabas esi izlēmīga, nav nekādas vajadzības tēlot kautrīgo un gaidīt no viņa pirmo soli. Un atceries: pretpoli pievelkas. Ja viņš ir no klusajiem, esi atklāta. Ja viņš pats nav no kautrīgajiem, rīkojies viltīgi. Piemēram, kas gan tev liedz viņu padarīt par varoni? Tu slīksti, viņš tevi izglābj. Tu krīti ar slēpēm, viņš smērē tavus sasitumus ar pretzilumu smēri. Tev mājās aizmirsies maciņš un naudiņa autobusa biļetei, viņš aizdod. Tu nokavē stundas sākumu, viņš tevi izpestī ar pasaciņu par to, ka tu biji pie daktera. Situāciju ir tik daudz!

Plusi: tu sper soļus, kurus var saprast kā mājienus attiecībām. Bet tikpat labi — kā ālēšanos.

Mīnusi: krītot, lecot, aizmirstot naudu un kavējot kontriķi, tomēr padomā, vai tas ir tā vērts. Ja nu viņš nemaz nav tas lielais, foršais glābējs…

Attiecību iespēja: no 50 līdz 90 %, tas atkarīgs no tā, cik viltīga tu esi.

6. variants. IZLIKTIES, KA VIŅŠ PIRMAIS VISU UZSĀKA

Ir taču zināms, ka meitenes parasti veic visus 133 pirmos soļus, bet vienu izšķirošo atstāj viņam. Tu izdari tā, lai viņa atbildes reakcija būtu labvēlīga tev. Kas gan tev liedz kaut kādā tur konkursā vinnēt divas biļetes uz jauno šausmeni «Nolādētie»? Tas nekas, ka biļetes nopirki par kabatas naudu, toties bailīgajos brīžos varēsi saspiest viņa roku un ielīst azotē.

Plusi: tu nekaries kaklā, bet vienkārši piedāvā. Ja viņš nepiekrīt, tātad tu neesi tā, ko viņš meklē. Bet tas nenozīmē, ka tev jāapstājas. Ja tikpat viltīgi turpināsi, tici man — viņš pats iekritīs tavos apskāvienos.

Mīnusi: tev būs jāizdomā randiņa scenārijs un arī jāpiemet sava naudas artava. Bet rezultāti būs tā vērti, vismaz jauks laiciņš garantēts.

Attiecību iespēja: ļoti liela.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu