Uzzini par iespējām studēt ārvalstīs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavasaris ir aktīvākais laika periods, ja jautājums ir par studiju atrašanu ārvalstīs. Lai rastu atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem, «Dream Foundation Latvia» organizē atvērto lekciju, kuras laikā stāstīs par pieteikšanos studijām ārvalstu augstskolās.

Tikšanās laikā «Dream Foundation» pārstāvji īsi iepazīstinās interesentus ar Dream Foundation tīklā esošajām augstskolām un to piedāvātajām programmām, kā arī prasībām piesakoties studijām ārvalstīs, informēja Līga Vanaga, Biedrība «Dream Foundation Latvia».

www.dreamfoundation.eu

Tā kā jau 10.martā ir pieteikšanās termiņš studijām ārvalstu augstskolās, tad šis ir īstais brīdis, lai rastu atbildes uz vēl pēdējiem neskaidrajiem jautājumiem un nokārtotu nepieciešamās formalitātes.

www.dreamfoundation.eu

Kā atzīst «Dream Foundation Latvia» pārstāve Agate Zīverte, tad populārākās valstis joprojām ir Dānija, jo šajā valstī studijas ir bez maksas, kā arī Lielbritānija, kas piedāvā augstas kvalitātes studijas un tādejādi paver plašas profesionālās iespējas nākotnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu