Aicina jauniešus pieteikties vasaras universitātēm dažādās Eiropas valstīs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eiropas studentu forums AEGEE aicina jauniešus pieteikt dalību vasarā gaidāmajām vasaras universitātēm kādā no Eiropas valstīm, kurā atrodas organizācijas pārstāvniecība.

Kā informēja Eiropas Studentu foruma Rīgas organizācijā, lai pieteiktos dalībai vasaras universitātē, jaunietim vispirms jākļūst par organizācijas biedru, kā arī jāsamaksā 140 eiro dalības maksa un pašam jāsedz ceļa izdevumi līdz izvēlētajai universitātei. Minētajā summā iekļauti dzīvošanas, ēdināšanas un ar projekta aktivitātēm saistītie izdevumi.

Dalība šajā pasākumā dod iespēju ne tikai ceļot un apskatīt vēl neredzētas vietas, bet arī divu nedēļu garumā, piedaloties dažādās interesantās un aizraujošās aktivitātes, iepazīt dažādu Eiropas valstu valodas, kultūras un citas sociālās iezīmes, kā arī iegūt daudz jaunu draugu no visas Eiropas.

Šogad pieteikšanās dalībai vasaras universitātē notiks līdz 30. aprīlim.

AEGEE darbojas vairāk nekā 30 Eiropas valstīm, un ik vasaru lielākā daļa no AEGEE pārstāvniecībām vasaras universitātē uzņem 15-50 biedrus no dažādām valstīm. Kopumā šovasar norisināsies 70 vasaras universitātes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu