Topošajiem studentiem - atvērto durvju dienas LU

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Grinbergs/LU

No 19. līdz 22. martam visās Latvijas Universitātes (LU) 13 fakultātēs notiks Atvērto durvju dienas topošajiem studentiem. Tajās uz jauniešu jautājumiem par studiju iespējām atbildēs fakultāšu vadības pārstāvji, pasniedzēji un studenti. Vairākas fakultātes sagatavojušas īpašus Atvērto durvju dienu pasākumus, piemēram, varēs iepazīties ar fakultāšu telpām, laboratorijām un bibliotēkām, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs.

Atvērto durvju dienas sāksies 19.martā plkst. 10.00 Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē (Alberta ielā 10, 403. auditorija), kur paredzēta dekāna uzruna un iepazīšanās ar fakultāti, kā arī būs iespēja apmeklēt atklātās lekcijas un laboratorijas. 19. martā Atvērto durvju dienas būs arī Bioloģijas, Teoloģijas un Humanitāro zinātņu fakultātēs, kur paredzētas dažādas interesantas aktivitātes, ekskursijas un citi pasākumi, kas ļaus iepazīt LU vidi un studijas lielākajā un tradīcijām bagātākajā Latvijas augstskolā.

www.lu.lv/tiesraide

Ekonomikas un vadības, Fizikas un matemātikas, kā arī Vēstures un filozofijas fakultātes Atvērto durvju dienu pasākumus organizēs 21. martā. Tajās studētgribētāji Ekonomikas un vadības fakultātē varēs apmeklēt vairākas interesantas nodarbības par tādām tēmām kā uzņēmējdarbība, starptautiskais bizness, multivides prezentācija, kā arī piedalīties biznesa spēlē. Fizikas un matemātikas fakultāte iepazīstinās ar tradīcijām, kas nu jau kļuvušas leģendāras studentu vidū, bet Vēstures un filozofijas fakultātē paredzētas ne vien dekāna un studentu prezentācijas, bet arī dažu vēstures un filozofijas nozaru mācībspēku īsas uzstāšanās un fakultātes apskate.

Atvērto durvju dienas LU noslēgsies 22. martā, kad interesentus uz tikšanos aicinās Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas (PPMF), kā arī Sociālo zinātņu fakultāte (SZF). PPMF studenti būs sagatavojuši dažādus vizuālos informatīvos materiālus. Interesenti izstādē varēs apskatīt studējošo labākos darbus, kā arī radoši izpausties paši. Bet plkst. 12.00 viesus savās telpās gaidīs Sociālo zinātņu fakultāte (Lomonosova ielā 1a). Pasākums sāksies ar reģistrāciju, kurā būs iespējams saņemt arī fakultātes dāvaniņas. Varēs uzzināt, kāpēc SZF ir «Modernākais informācijas nesējs Latvijā», ko fakultātē var studēt un kur iegūtās zināšanas izmantot. Pēc tam interesanti tiks aicināti piedalīties aizraujošās un praktiskās radošajās darbnīcās, kur katrs varēs izmēģināt, ko nozīmē reklāma, PR, žurnālistika, politoloģija, socioloģija un informācijas pārvaldība, apskatīt SZF leģendārāko lietu izstādi, kā arī uzzināt, kas SZF vieno ar Hariju Poteru, un nonākt «Noslēpumu kambarī».

Vairāk informācijas par LU Atvērto durvju dienu pasākumiem LU portālā sadaļā «Gribu studēt!».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu