Dāmīt, kas somiņā? Saturs bez noslēpumiem (Nr.1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lūpu krāsas, telefoni, plānotāji, naudas maki, higiēnas preces, našķi, krēmi, lukturīši, matu eļļas, dezinfekcijas līdzekļi, zāles un vēl un vēl... Sarakstu varētu turpināt un nebeigt vien brīnīties par to, kas atrodams dāmu somiņās. Bieži vien par somiņām tās pat vairs nenosauksim, drīzāk par lielizmēra glabātuvēm. Bet lai tā arī būtu! Mums patīk un mums vajag! Ielūkojies arī tu aiz «slēgtām durvīm» – sievietes somiņā.

Liene: «Somā vienmēr ir jābūt telefonam, kurā stāv bankas karte, un atslēgām. Ja ir šis komplekts, tad pārējo var nopirkt, ja ir ASAP nepieciešamība, nokļūt, kur nepieciešams, un arī atvērt limitētu skaitu durvju.»

Foto: Jānis Škapars/Tvnet

Krista: «Manā somiņā allaž būs atrodams plānotājs - ikdienā strādāju ar datoru un telefonu, tāpēc ir patīkami reizi pa reizei paņemt rokās pildspalvu. Neatņemama sastāvdaļa ir lūpu un roku kopšanas līdzekļi, kā arī «aptieciņa». Pirms iziešanas no mājas noteikti pārliecinos, vai somā ir kāds našķis, ar ko remdēt izsalkumu darba dienas otrajā pusē.»

Foto: Jānis Škapars/Tvnet

Lāsma: «Manā somā noteikti vienmēr varēs atrast lūpu krāsas - gan higiēniskās, gan krāsainās. Protams, mūsdienās neiztikt bez telefona, maka un plānotāja, kā arī planšete ir manas ikdienas sastāvdaļa.»

Foto: Jānis Škapars/Tvnet

Arnita: «Manā somiņā vienmēr jābūt telefonam, jo tas ir ar maciņu, kurā ir bankas karte un citas ikdienā izmantojamākās kartes. Kaut kas uzkožams, labākajā situācijā kāds auglis, dārzenis, lai negaidīts izsalkums nav jāremdē ar nepārdomātu ēdienreizi (sliktākam gadījumam dziļāk somā atrodas kāds kārums). Matu suka, salvetes. Un tad jau ķēdītē aiziet viss pārējais.»

Foto: Jānis Škapars/Tvnet
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu