Dāmu noslēpumi: ko sievietes spēj ietilpināt savās somiņās? (Nr.2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Turpinām ielūkoties dāmu somiņās. Izrādās, ir iespējams izdzīvot arī ar mazizmēra somu, kas ne katrai ir pa spēkam. Šoreiz atradīsim, ne tikai makus, telefonus, atlēgas, kosmētiku un lukturīšus, bet arī nagu laku, spuldzīti, avokado, lietussargu, pudeļu attaisāmo, kurpes, sauso šampūnu un micelāro ūdeni. Un kas no tā visa ir tavā somiņā?

Ilze: «Noteikti nevaru iztikt bez mobilā telefona - ar to kā bez rokām, jo tas ir mans darba instruments. Internets, diemžēl vai par laimi, ir neatņemama manas ikdienas sastāvdaļa, jo bez tā nespētu būt tur, kur esmu, un darīt to, ko daru, - un man tas patīk. Atslēgas - pilnīgi pašsaprotama lieta, mājas arī ir svarīga ikdienas sastāvdaļa. Augstpapēžu apavi - ziemas sezonā Latvijas laikapstākļi paģēr pārvietoties ar «ērtiem un izturīgiem» apaviem, taču tie ar lietišķo biroja etiķeti īsti nesaskan. Tāpēc sekoju līdzi, lai vienmēr ir līdzi maiņas apavi, īpaši, ja paredzētas kādas tikšanās. Sieviete ar īstajiem apaviem kājās var sasniegt daudzas virsotnes.»

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sanda: «Nevaru iztikt bez pārāk daudz kā, gribas būt gatavai katrai situācijai. Noteikti nevarētu bez telefona (aut. - šoreiz palika aiz kadra), maka, higiēniskās lūpu krāsas, smaržām. Un, jā, kaut kas ēdams, jo brokastoju darbā.»

Foto: Jānis Škapars/Tvnet

Krista: «Manā somā vienmēr vieta atradīsies makam, telefonam, dzīvokļa atslēgām, kabatlakatiņiem, lūpu balzamam un pildspalvām. Daudzas citas lietas nāk un iet – atkarībā no vietas, uz kuru dodos, un, protams, somiņas lieluma, jo tās manā arsenālā ir vairākas. Bet nekādi neiztikšu arī bez pāris skaistuma lietiņām, piemēram, lūpu zīmuļa un lūpu krāsas, ja nu pēkšņi ikdienas skrējienā jādodas uz kādu ballīti, jo sarkanas lūpas var būt glābiņš pat vislietainākajā un drūmākajā dienā.»

Foto: Jānis Škapars/Tvnet

Anete: «Katras dūdiņas mazajā somiņā ir jābūt lūpu balzamam, snikeram (kurš šoreiz bija apēdies) un caurspīdīgajai nagu lakai. Lūpu balzamam – jo ir ziema un patīk bučoties, snikeram – jo vienkārši vajag un viss, un caurspīdīgajai nagu lakai gadījumiem, kad nav laika aizskriet uz manikīru. Un vēl katrai dūdiņai vajag brīnišķīgu vīru, kurš savā mugursomā ir gatavs stiept pārējās 763 ikdienā nepieciešamās lietas!»

Foto: Jānis Škapars/TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu