«Krāsu darbnīca» bērniem un tirgus Kalnciema kvartālā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

14. aprīlī Kalnciema kvartāls gozēsies košās krāsās, jo plkst. 10.00 - 16.00 zemnieku un amatnieku tirgū varēs atrast daudzveidīgas dabas delikateses, savukārt darbnīcā bērni iepazīs krāsu pasauli un izdaiļos keramikas dekorus ar akrila krāsām.

Sestdien aicinām pakavēties Kalnciema kvartāla plaukstošajā ābeļdārzā un sākt savu rītu ar eklēru un kafijas tasi. Tirgū zemnieki un mājražotāji priecēs ar krāsainām dabas veltēm – zaļumi, dārzeņi, citrusaugļi, raibas paipalu olas, meža ķiploku pesto un citi produkti mundruma atgūšanai. Amatnieki atrādīs jaunumus – tautiskie kroņi mūsdienu izpildījumā noderēs ne tikai simtgades svētkiem, savukārt gaiši un sievišķīgi mēteļi būs lieliski piemēroti pavasarīgām pastaigām.

Plkst. 11.00 - 14.00 notiks «Krāsu darbnīca», kur bērni varēs iepazīt krāsu pasauli, paši veidojot mājas dekorus. Izmantojot dzīvnieku formas, keramiku, akrila krāsas un savu iztēli, interesenti aicināti izgatavot savu mājas rotājumu. Darbnīcu vadīs «Aktīvo vecāku biedrība» un «Ģimenes centrs Ābele». Norises vieta: Kalnciema kvartāla galerija.

Dalība visos pasākumos ir bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu