Džonijs Salamanders meitas dēļ kļūst par plēsīgu nezvēru

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Man ir grūti runāt par Meldru, jo viņa ir gan visa mana pasaule, gan bērns, par kuru ir jāgādā, gan uzticams un kolosāls grupas biedrs, kurš man ir jāglābj no uzbāzīgiem faniem» ar patiesu mīlestību sarunu šovā «Starp mums runājot» par savām attiecībām ar meitu stāstīs mūziķis Džonijs Salamanders.

Turklāt izrādās, lai pasargātu meitu no pārāk lielas pielūdzēju apbrīnas, Džonijs viņu pat slēpis zem brezenta, lai nevienam nemanot palīdzētu izkļūt no kāda koncerta Siguldas pilsdrupās.

Vaicāts, vai tā tomēr nav tēvišķa greizsirdība, kad aiz meitas glābšanas patiesībā slēpjas bailes viņu pazaudēt, Džonijs atbildēs noraidoši: «Beidz, es taču negribu atdot savu bērnu saplosīšanai!»

Savukārt grupas «Dzelzs Vilks» solists Juris Kaukulis atcerēsies, ka šis noteikti nav pirmais gadījums, kad Džonijs publiski metas aizstāvēt savu meitu. «Reiz kādā koncertā Džonijs bija paņēmis vienu vīrieti aiz auss un veda prom no Meldras. Kad jāaizstāv meita, no mīļā Jāņa viņš kļūst par plēsīgu nezvēru.» Tā sava kolēģa attiecības ar meitu komentē Juris Kaukulis.

Līdzās mūziķiem Džonijam Salamanderam un Jurim Kaukulim sarunu šovā «Starp mums runājot» televīzijā «STV Pirmā!» piedalīsies arī stiliste Anita Altmane un modes māksliniece Natālija Jansone.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu