Zēni, kuriem bijušas aukles, var būt neuzticīgi vīri

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Plaši pazīstamais britu psihiatrs Deniss Fridmans paziņojis, ka tie vīriešu dzimuma zīdaiņi, par kuriem kopš agra vecuma rūpējas aukles, pieaugušajā dzīvē raksturojami ar lielu daudzumu seksuālo partneru. 86 gadus vecais psihiatrs ir pārliecināts, ka pieaugušas svešas sievietes ilgstoša esamība blakus zīdainim uz visu dzīvi nostiprina bērna psihē «dubulto standartu kompleksu».

Fridmana vārdiem: «Tas rada bērna prātā nodala viņa dabisko māti un to sievieti, kas mazgā, baro, ģērbj un pastaigājas ar viņu. Rezultātā viņa smadzenēs formējas ideja, saskaņā ar kuru, neskatoties uz to, ka kādā dienā viņš pats precēsies, vienmēr kaut kur eksistēs «cita» sieviete, kura ne tikai zina par viņu, bet arī rūpējas par visu viņa vajadzību izpildīšanu».

Fridmans arī apgalvo, ka nodot bērnu aukles gādībā var tikai no viena gada vecuma. Pretējā gadījumā viņu apziņā veidojas «vajadzības vakums», kas pieaugušajā dzīvē tiek aizpildīts ar alkoholu, narkotikām un «vieglas uzvedības sievietēm».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu