Bērnu svētki Kalnciema kvartālā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2013. gada 1.jūnijā no plkst. 10:00 – 16:00 Kalnciema kvartālā notiks Bērnu svētki par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, kā arī norisināsies tirdziņš, kurā liela uzmanība tiks veltīta vietēja ražojuma bērnu precēm un produktiem.

12:00 uz Kalnciema kvartāla pagalma skatuves uzstāsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri ar koncertu no izrādes «Īstā bērnība», kura tapusi sadarbībā ar mūziķi Kārli Kazāku. Koncertam noslēdzoties 13:30 uz Kalnciema kvartāla skatuves kāps izdevniecības «Liels un mazs» priekšā lasīšanas kustība «Pārdaugavas Priekšālasītāji».Vienlaikus bērnus priecēs multiplikācijas filmu programma.

Paralēli koncertam no plkst. 12:00 tirdziņa teritorijā notiks dārgumu meklēšanas spēle bērniem – slēpņošana, bet Kalnciema kvartāla galerijā norisināsies radošā darbnīca «Pasaules bērni». Kalnciema kvartāla dārzā būs iespējapūst lielos ziepju burbuļus profesionāļu pavadībā, kā arī sacensties parMazāOpelAdam lielākā burbuļabalvu. Darbosies karuselis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu