Jelgavā piektklasnieku rekets

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Mazgadīgie likumpārkāpēji kļūst arvien agresīvāki, tā piektklasnieku noziedzīgā grupa no saviem vienaudžiem ieguva nopietnas naudas summas.

Policijā saņemts ziņojums, ka Jelgavas 4. skolā 13 gadīgu jauniešu grupa no 8. septembra līdz pat šim laikam no saviem klasesbiedriem pieprasīja un ieguva naudu.

Mazgadīgie teroristi strādājuši ļoti profesionāli, tāpēc skolotājiem nav bijušas ne mazākās aizdomas par šādu nodarījumu. Taisnība, ka daudzi no viņiem slikti mācījās un uzvedās nekaunīgi, bet līdz šim lielākais nodarījums bija skolas neapmeklēšana. Skolotājiem nav izdevies noskaidrot konkrētas summas, kuras piesavinājušies reketieri, bet tā var ievērojami pārsniegt 100 latus. Naudu atņēma bērniem no pārticīgām ģimenēm, kuras savām atvasēm deva lielāku kabatas naudu.

Izmeklētāji un pedagogi ir vienprātīgi, ka naudas izspiešana tik ilgā laika posmā bija iespējama tāpēc, ka abu pušu bērniem nebija pietiekami tuvu attiecību ar vecākiem.

kriminal.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu