Dažas stundas pirms dzemdībām sieviete slimnīcas palātā nokārto gala eksāmenu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/twitter.com/naydxll

Par jaunāko interneta zvaigzni kļuvusi jaunā māmiņa Najza Tomasa no Misūri štata ASV. Vairākas stundas pirms bērniņa laišanas pasaulē viņa slimnīcas palātā nokārtojusi koledžas beigšanas pārbaudījumu, ziņo ārvalstu mediji.

Fotogrāfiju ar Najzu Tomasu slimnīcas palātā uzņēmusi viņas mamma. Dažas stundas pirms dzemdību sākuma sieviete nokārtojusi koledžas beigšanas eksāmenu.

«Mana mamma uzņēma šo foto, un tas ir perfekts manas dzīves atspoguļojums,» sociālajā vietnē «Twitter», publicējot attēlu, vēsta Najza. «Jā, man būs bērniņš, bet noslēguma eksāmeni vēl nav beigušies.»

Dažas stundas vēlāk pasaulē nāca sievietes dēls. «Es zaudēju ļoti daudz asiņu, un mans ķermenis piedzīvoja pēcdzemdību šoku. Tas bija ļoti biedējoši, taču viņa tēvs bija tepat blakus, lai parūpētos par viņu, kamēr biju bezsamaņā. Mēs esam svētīti UN esmu pabeigusi semestri ar GPA vidējo sekmju vērtējumu 3,5 [GPA tiek iedalīts četru ballu skalā - red.].»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu