Prinča Harija līgavas brālis: Tēvs ir ārkārtīgi sāpināts par prinča izteikto piezīmi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Meganas Mārklas tēvs ir ārkārtīgi sāpināts pēc prinča Harija piezīmes, ka karaliskā ģimene ir «ģimene, kura viņai nekad nav bijusi», tā avotam «Daily Mail» ziņojis Meganas Mārklas pusbrālis.

Prinča Harija piezīme ir dziļi aizskārusi viņu tēvu, stāsta brālis. Princis joprojām nav saticis Meganas tēvu, kurš dzīvo Meksikā, toties ir ticies ar māti Doriju Raglandu, kura dzīvo Losandželosā. Pāris izšķīrās, kad Meganai bija seši gadi.

Brālis pastāstīja, ka Harija vērtējums ir tālu no patiesības. «Mēs bijām tik tuvi un cieši, cik varējām būt. Viņai ir bijusi laba ģimene,» viņš saka. «Mēs sanācām kopā Ziemassvētkos, brīvdienas, Pateicības dienā. Lai arī mēs dzīvojām dažādās pilsētas daļās, tomēr vienmēr kaut kur satikāmies un bijām visi kopā. Darījām, ko spējām, lai būtu kopā brīvdienās un ne tikai.»

«Meganai tika viss, ko viņa vienmēr bija vēlējusies. Tēvs veltīja viņai lielāko daļu sava laika. Viņš pārliecinājās, ka Meganai ir viss, kas nepieciešams, lai viņa būtu veiksmīga un nokļūtu tur, kur ir šodien.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu