Dziedātāja Kerija Andervuda, tērpusies bikini, izrāda savu skaisto ķermeni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Kerija Andervuda bauda vasaru, sauli, peldes upē, tāpēc nav brīnums, ka daudz laika pavada, tērpusies bikini. Andervuda sociālajos tīklos publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama peldkostīmā, un to parakstījusi vārdiem, ka vasarā viss ir par mīlestību, mīlestību pret cilvēkiem, mīlestību pret dabu un spēju dzīvot mirklim! Tāpat māksliniece ikvienam iesaka doties ārā un relaksēties.

21.jūlijā sociālajos tīkos kantrī mūzikas izpildītāja publiskojusi fotogrāfiju bikini, kuras mirkļbirkā minējusi, ka fotogrāfija ir dabīga, bez fotošopa un dažādiem filtriem.

Pirms gada intervijā saistībā ar kāju tievumu un cīņu ar celulītu Kerija atklājusi, ka daudz staigā, kāpj kalnos un tas palīdz saglabāt skaistas kājas un piedevām sniedz spēku.

Tāpat, lai ķermenis vienmēr būtu formā, Andervuda sešas reizes nedēļā dodas uz sporta zāli un ik reizi vingro 90 minūtes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu