Latviešu vīriešus interesē tikai sekss...

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr / i_love_you5257

"Vai patiešām mūsdienās sekss ir viss, ap ko griežas vīriešu smadzenes? Kur tad ir palikušas vecās vērtības?" savā vēstulē vaicā portāla TVNET lasītāja Ieva.

Kad iepazinos ar Māri, mums abiem bija 25 gadi. Viņš šķita inteliģents un gudrs, arī izskatīgs vīrietis. Domāju, ka tādu Latvijā nu jau ir maz un esmu tikusi pie viena no retajiem eksemplāriem.

Tomēr sapratu to, ka nav ideālu cilvēku. Tā nu sākām satikties, tomēr viņš jau pēc divu mēnešu randiņiem vēlējās seksu. Es biju par to šokā, jo vienmēr esmu atbalstījusi viedokli un domājusi, ka sava nevainība ir jāsaglabā līdz kāzām. Domāju, ka arī Māris to visu sapratīs, taču izrādījās, ka tomēr nē! Viņam tas likās muļķīgi, tomēr es pateicu, ka nekāda seksa nebūs. Viņam tas, protams, nepatika, bet es jau neesmu nekāda vieglas uzvedības sieviete. Ja tā vēlas, tad lai iet uz Čaka ielu un apmierina savas fiziskās vajadzības. Jo sekss bez mīlestības ir tikai tīra mehānika.

Tā nu mans "ideālais" Mārītis arī aizjāja tālāk, tikai ne jau kā uzvarētājs, jo savu nevainību es saglabāju. Sapratu to, ka es viņam biju vajadzīga tikai seksam un nekam vairāk. Žēl, tomēr šis nav pirmais princis, kurš nav spējis nociesties.

Man vispār liekas, ka visus Latvijas vīriešus interesē tikai sekss, bet, kad viņi ir panākuši savu, tad arī – čau!

Vai tad nav vairs normālu vīriešu, kas vēlas veidot ģimeni, dzīvot saticīgi un mierīgi? Jo arī Latvijas vīriešiem vēl ir ļoti liela tieksme iet "pa kreisi":

ja jau reiz sieva nevēlas seksu, tad jāiet meklēt kāda mīļākā.

Un nekad neesmu sapratusi tās, kas guļ ar precētiem vīriešiem, - ko viņas no tā iegūst, tikai parāda to, cik lētas un seklas ir.

Priekš manis sekss ir vislielākā mīlestības izpausme un uzticība, tas man ir nācis no ģimenes. Mani vecāki patiešām bija ļoti ticīgi un paraugs mūsdienu laulībām. Ja vīrs nespēj respektēt un samierināties, ka sieva nevēlas seksu, tad arī tas ir jāsaprot, nevis jāmurmina pie sevis, ka, redz, cik viņa slikta.

Domāju, ka diez vai Latvijā es vairs atradīšu kādu normālu vīrieti, ar ko veidot ģimeni. Jo man nav vajadzīgs vienmēr nogribējies spalvains tēvainis!

Vai tad vairs nav normālu mīlošu un saprotošu vīriešu?

Mīļās latvju meitenes un sievietes, domājiet par to, pirms liekaties gultā ar svešinieku, labāk pataupieties kādam patiešām jaukam cilvēkam. Un atdodiet savu nevainību savam vīram kā vislielāko dāvanu. Un, ticiet man, ir arī vīrieši, kas to var novērtēt!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu