Balto pupiņu krēmzupa ar zilo sieru (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo zupu ar liellopa buljonu var pagatavot tik ātri, toties kāda bauda...

Sastāvdaļas

  • 3 ēd.k. olīveļļas
  • 1 liels baltais sīpols, sakapāts
  • 2 ķiploka daiviņas, sakapātas
  • lapiņas no 2 timiāna zariņiem
  • 1/4 tējk. lauru lapu, sakapātas
  • 480 g noskalotu konservētu balto pupiņu, piemēram, haricot*
  • 700 ml karsta ūdens, kurā izšķīdināti 1 - 2 poti (trauciņi) liellopa «KNORR Buljonetes»
  • 80 ml saldā krējuma
  • 40 g zilā siera

Papildinājumi

  • * Tīrais svars bez šķidruma, kas ir bundžā.

Pagatavošana

  1. Katliņā sakarsē eļļu, pievieno sīpolu un šķipsniņu sāls. Apcep 3 minūtes, pievieno ķiploku, timiānu, lauru lapas un pacep vēl 2 minūtes.
  2. Pievieno konservētas pupiņas un nedaudz apcep. Pielej visu buljonu un pavāri 5 minūtes.
  3. Zupu noņem no uguns, sablendē un izberz caur sietiņu. Pieliec saldo krējumu un karsē uz uguns, līdz zupa uzmet pirmo burbuli.
  4. Pasniedz zupu ar zilo sieru.

Recepte - Laura Skudrīte

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu