Nav zināms, kad atjaunos «Latvijas Valsts mežu» kempingu pie Zebrus ezera

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Pašlaik nav zināms, kad tiks atjaunotas AS «Latvijas Valsts meži «(LVM) piedāvātas nakšņošanas iespējas pie Zebrus ezera, uzceļot jaunas kempinga mājiņas, informēja uzņēmuma pārstāvis Kristaps Didže.

«Daļa mājiņu likvidēta, jo vairs neatbilda mūsdienu tūristu prasībām. Dažas, kas bija jaunākas un vēl bija labā stāvoklī, aizvestas un novietotas pie Tērvetes ūdenskrātuves,» par šogad veiktajām izmaiņām LVM apsaimniekotajā kempingā pastāstīja Didže.

Pie Zebrus ezera gan joprojām var izmantot aprīkotas atpūtas vietas, sporta laukumus. Savukārt licences makšķerēšanai iegādāties un iznomāt LVM laivas var tuvējā kempingā «Niedras».

Didže informēja, ka ir izstrādāts kempinga tehniskais projekts, taču pašlaik nevar paredzēt, kad sāksies darbi, taču skaidrs, ka šogad tas nenotiks. LVM pārstāvis sola, ka jaunās mājiņas būs komfortablas un mūsdienu prasībām atbilstošas.

Kopumā LVM apsaimnieko atpūtas vietas pie vairākiem ezeriem un ūdenskrātuvēm, piedāvājot makšķerēšanas, nakšņošanas un atpūtas iespējas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu