Sestdien ar Coca-Cola HBC Latvija dalību atklāts «Dabas aizsardzības brīvdienu» projekts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 10. jūnijā, Siguldā, Gūtmaņa alas teritorijā norisinājās Pasaules Dabas Fonda organizētais projekts «Dabas aizsardzības brīvdienas», kas tiek īstenots ar Coca-Cola HBC Latvija aktīvu atbalstu. Šogad tajā piedalījās vairāk nekā 80 darbinieku un viņu ģimenes locekļu.

Talkas ietvaros kopīgiem spēkiem ar brīvprātīgajiem Coca-Cola HBC Latvija talciniekiem tika sakopta Gūtmaņa alas apkārtne. Uzņēmums Coca-Cola HBC Latvija ar Pasaules Dabas Fondu sadarbojās jau ceturto gadu. Šogad talkas plāns bija patiešām daudzveidīgs. Sakopšanas darbu laikā Gaujas Nacionālajā parkā tika veikti Gūtmaņa alas smilšakmens sienu saglabāšanas darbi, iztīrīti dīķi, ūdens tilpņu atbrīvošana no aizaugumaun attīrītas lašveidīgo zivju nārstošanas upes posms, kas arīdzan bija viens no smagākajiem un nozīmīgākajiem dienas darbiem.

Coca-Cola HBC Latvija sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Dricka: «Ļoti priecājos un lepojos ar Coca-Cola HBC Latvija darbiniekiem, jo, piedaloties jau ceturto reizi Pasaules Dabas Fonda organizētajā projektā, «Dabas aizsardzības brīvdienas», katru nākamo dalības gadu ir novērojama augoša tendence, atsaucība un iniciatīva. Coca-Cola HBC Latvija ir par sakārtotu vidi, tamdēļ priecājamies, ka vairākus gadus pēc kārtas tiek īstenots šāds projekts».

«Dabas aizsardzības brīvdienu» ietvaros norisinājās ne tikai apkārtnes sakopšanas darbi, bet arī Coca-Cola HBC Latvija darbinieki, neformālā gaisotnē, tika izglītoti un iepazīstināti ar dabā notiekošajiem procesiem un bioloģisko daudzveidību.

Foto: Publicitātes

"Uzņēmumiem ir būtiska loma dabai draudzīgu, ilgtspējīgu risinājumu meklēšanā un ieviešanā. Piedalīšanās talkās, kuru mērķis ir veicināt dabas atjaunošanos, palīdz kolektīvam labāk izprast dabas procesus un veicināt uzņēmuma

Foto: Publicitātes

korporatīvo sociālo atbildību. Uzskatām, ka iesaistīšanās "Dabas brīvdienu" projektā no Coca-Cola HBC Latvijapuses ir ļoti apsveicama un liecina par uzņēmuma izpratni par uzņēmējdarbības un dabas procesu nodrošināšanas ciešo saistību, aicinām piedalīties arī citus uzņēmumus", norāda Pasaules Dabas Fonda direktors Jānis Rozītis

Foto: Publicitātes

Dabas aizsardzības brīvdienas ir sociāla iniciatīva, kura ar brīvprātīgā darba palīdzību īsteno dabas atjaunošanas pasākumus, atbalstot dabas procesus un dabiskas vides veidošanu. Sociālās iniciatīvas dalībnieki pilnveido arī zināšanas par Latvijas dabas daudzveidību un dabas īpatnībām, kā arī attīsta savstarpēju saliedētību praktiskā Latvijas dabas bagātību uzturēšanas kontekstā.

Foto: Publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu