Pasažieris autobusā nogriež galvu citam braucējam (99)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds pasažieris Kanādas satiksmes autobusā negaidīti ar nazi uzbrucis citam braucējam, sadurot viņu vairākus desmitus reižu, uzšķēržot un beigās nogriežot galvu, ziņo Kanādas mediji.

Aptuveni 18 gadus vecais upuris autobusā gulēja, klausoties austiņās atskaņotāju. Uzbrucējs negaidīti izvilka lielu nazi un sāka durt blakus sēdošajam jaunietim, stāstīja viens no uzbrukuma aculieciniekiem.

"Pēkšņi mēs visi dzirdējām kliedzienu, tādu asinsstindzinošu kliedzienu. Uzbrucējs ar lielu medību nazi stāvēja virs puiša, turēja viņu un vairākkārt dūra viņu, dūra viņu, dūra viņu krūšu rajonā," stāstīja aculiecinieks, kurš sēdējis tieši priekšā upurim.

Pārējie 35 pasažieri un šoferis metās bēgt, turot ciet durvis, lai uzbrucējs nevarētu aizbēgt.

Kā stāsta aculiecinieki, vīrietis jaunieti sadūris 50-60 reizes, pēc tam uzšķērdis vēderu un galu galā nogriezis galvu.

"Kamēr mēs skatījāmies, viņš, turot rokās galvu un nazi, mierīgi aizgāja līdz autobusa priekšgalam un vienkārši uz mums skatījās, un tad tieši mums priekšā nometa galvu," stāstīja viens no aculieciniekiem. "Viņš nebija saniknots, un viņš nelamājās vai ko tamlīdzīgu. Viņš izskatījās kā tāds robots."

Brīdi vēlāk autobusu aplenca policisti, kas pēc trīs stundas ilgām sarunām beidzot apcietināja uzbrucēju.

Kanādas policija apstiprināja, ka tā izmeklē nopietnu noziegumu, kas notika trešdien ap plkst. 21 (pēc vietējā laika, plkst. 5 no rīta ceturtdien pēc Latvijas laika) autobusā, kas bija ceļā no Edmontonas uz Vinipegu.

Policija atteicās sniegt kādas sīkākas ziņas par uzbrukumu, apstiprinot tikai, ka tas bijis šausmīgs.

Komentāri (99)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu