Medvedevs izvizina Švarcenegeru "Čaikā" (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs šodien savā rezidencē uzņēmis ASV Kalifornijas štata gubernatoru Arnoldu Švarcenegeru. Medvedevs acīmredzami bija apņēmies šo vizīti bijušajai filmu zvaigznei padarīt neaizmirstamu, jo pats personīgi Švarcenegeru izvizināja krēmkrāsas "Čaikā" un pat puspajokam piedāvāja Maskavas mēra amatu, ziņo newsru.com.

Medvedevs vizītes laikā izskatījās ļoti labā garastāvoklī un nepārtraukti jokoja. Viens no jokiem, piemēram, bija piedāvājums filmas "Terminators" zvaigznei ieņemt vakanto Maskavas mēra amatu, tiesa šķērslis esot tas, ka Švarcenegeram neesot Krievijas pilsonības.

Medvedeva jokiem labprāt piespēlēja arī pats Švarcenegers. Viņš Medevedevam atgādināja viņa šogad notikušo vizīti ASV, kur viņš viesojās arī Kalifornijas štatā. "Es jums toreiz teicu, ka atgriezīšos [leģendārā frāze no filmas "Terminators" "I'll be back!"]. Tad nu es arī atgriezos," jokoja Kalifornijas gubernators.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu