Sieviete nenojauš, ka stāvoklī - maratona treniņā sākas dzemdības (33)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Amerikā kāda sieviete līdz pat dzemdībām nenojauta, ka ir bērna gaidībās. Kad sākās dzemdības, sāpēs viņa vainoja fiziski smago treniņu pusmaratona distancei, raksta «Daily Telegraph».

33 gadus vecā Triša Steina apgalvo, ka bērna piedzimšana viņai bijis neviltots pārsteigums. Viņa nebija ievērojami pieņēmusies svarā, kā arī nejuta bērna kustību vēderā.

Steina, kura ir precējusies, norāda, ka vēl neparastāku bērniņa piedzimšanu padara fakts, ka viņas vīram veikta vazektomija.

Savādas sajūtas, kas izrādījās pirmsdzemdību sāpes, sievieti pārņēma jau svētdienas skrējiena laikā, kad viņa trenējās pusmaratona distancei. Treniņš ildzis divas stundas. Nākamajā rītā viņa pamodusies ar vēl mokošākām sāpēm muguras rajonā. Arī tad viņa domājusi, ka pie vainas smagais treniņš. Kad sāpes kļuva grūti izturamas, viņa vērsās slimnīcā. «Svētdienas vakarā man sāpēja mugura. Es iegāju karstā dušā un vienkārši tās nolēmu paciest. Pirmdienas rītā es pamodos ar vēl mokošākām muguras sāpēm, un ar katru brīdi tās kļuva stiprākas. Es nolēmu vērsties slimnīcā.

Domāju, ka esmu traumējusi mugurkaulu vai sastiepusi kādu muskuli,» viņa skaidro.

Ātro palīdzību izsaucis vīrs, kad sieva pa telefonu sūdzējusies, ka sāpes vairs nevar izturēt. «Man bija sajūta, ka mirstu. Es nezināju, kas notiek,» saka Steina.

Slimnīcā ārsti konstatēja, ka sākušās dzemdības, Steina bijusi neizpratnē. «Es teicu: nē, nē... Tas nav iespējams! Es biju pārliecināta, ka bērnu man vairs nebūs,» stāsta Steina. Dažu minūšu laikā viņa tika nogādāta dzemdību zālē, kur īsu brīdi vēlāk pasaulē nāca viņas meitiņa.

Ne pirmā grūtniecība

Interesanti, ka šī viņai nebija pirmā grūtniecība. Viņai jau ir septiņus gadus veca metiņa un 11 gadus vecs dēls. Viņa ir arī pamāte vīra trim dēliem - 17, 19 un 20 gadus veciem.

Bērniņš nāca pasaulē pirmdienas pēcpusdienā. Ārsti viņa un mātes veselības stāvokli vērtē kā labu. Meitenīte, nākot pasaulē, bija 2890 gramus smaga un piedzima aptuveni piecas nedēļas pirms laika.

Triša atzīst, ka pati ar negaidīto situāciju pamazām sarod, taču vīrs joprojām esot šokā. «Viņš joprojām ir šoka stāvoklī. Visi viņu ķircina.»

Māte meitu apņēmusies saukt par Miru, saīsinājumā no Miracle (brīnums, tulkojumā no angļu valodas).

Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu