Bolīvijā no lidmašīnas izsviež miljonu ASV dolāru (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bolīvijas varas iestādes atradušas somu ar vairāk nekā miljonu ASV dolāru. Tiek uzskatīts, ka soma izmesta no lidmašīnas kādā narkotiku darījumā, raksta «Daily Telegraph».

Narkotiku apkarošanas vienība Bolīvijas Santakrusas provincē atradusi no nelielas lidmašīnas izmestu somu, kurā atradās vairāk nekā viens miljons ASV dolāru. Tiesībsargiem ir pamatotas aizdomas, ka nauda tika izmesta apzināti kāda narkodarījuma ietvaros.

Bolīvijas iekšlietu ministrs apstiprināja, ka nauda sākotnēji tikusi izņemta no kādas bankas Paragvajā. Savukārt ar naudu pildītajā somā atrastā aploksne liek domāt, ka narkotiku kontrabandisti naudas nogādāšanai adresātam noalgojuši kādu kurjerkompāniju.

Vietā, kur nauda no lidmašīnas izmesta, policijas darbinieki ierīkoja slēpni. Līdz šim brīdim arestēti trīs cilvēki, kuri tur, pēc visa spriežot, ieradušies, lai naudu paņemtu.

Bolīvija ir viena no pasaulē lielākajām kokas audzētājām, kas ir galvenā izejviela kokaīna izgatavošanā.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu