Latvietis Īrijā nočiepj dimanta gredzenus un «zaudē atmiņu» (30)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īrijā, Tralē pilsētā, saistībā ar gredzenu zādzību no juvelierizstrādājumu veikala aizturēts 31 gadu vecs Latvijas valstspiederīgais, raksta «Baltic Ireland».

Linards Jegorovs trešdien stājās tiesas priekšā, kur viņam par zādzību tika izvirzīta apsūdzība.

Otrdien ap pulksten pieciem pēcpusdienā apsūdzētais «Billy Nolan Jewellers» veikalā nozaga 15 dimanta saderināšanās gredzenus. Garda panāca un aizturēja zagli pilsētas parkā. Kad Jegorovs tika nogādāts gardas iecirknī, pie viņa tika atrasti nozagtie gredzeni un likumsargi apsūdzēja vīrieti zādzībā.

Policijas inspektors lūdza tiesu līdz lietas izskatīšanai paturēt Jegorovu apcietinājumā, uzskatot, ka viņš varētu no valsts aizbēgt.

Atceroties tikai policistu «uzbrukumu»

Linards Jegorovs tiesā runāja ar tulka palīdzību un apgalvoja, ka viņš neko no notikušā veikalā neatceras. Vīrietis apgalvoja, ka viss, ko viņš atceras, ir, ka viņam uzbruka Tralē pilsētas parkā un pēc tam viņš pamodies policijas iecirknī.

Tiesa nolēma paturēt apsūdzēto apcietinājumā un nozīmēja lietas izskatīšanu Tralē apgabaltiesā nākamajā trešdienā, 13. novembrī.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu