Klintonei Lasvegasā met ar kurpi (18)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda sieviete ceturtdien Lasvegasā meta kurpi uz bijušo ASV valsts sekretāri Hilariju Klintoni, bet netrāpīja, un Klintone šo incidentu uztvēra kā joku.

Kurpe uz 66 gadus veco Klintoni tika mesta, kad viņa teica uzrunu Atkritumu pārstrādes nozaru institūta (ISRI) sanāksmē viesnīcā-kazino «Mandalay Bay».

Klintone, kas tiek uzskatīta par potenciālu kandidāti no Demokrātu partijas ASV prezidenta vēlēšanās 2016.gadā, pieliecās, un kurpe aizlidoja garām galvas augstumā pa kreisi no viņas.

«Kas tas bija, vai sikspārnis? .. Vai kāds kaut ko met uz mani?» vispirms pajautāja Klintone. Drīz atguvusi savu humora izjūtu, viņa piebilda: «Vai tā ir daļa no «Cirque du Soleil»?», nosaucot vārdā akrobātisko deju trupu, kura ar vairākām izrādēm uzstājas Lasvegasā.

«Apžēliņ, es nezināju, ka cieto atkritumu pārvaldīšana ir tik skandaloza. Paldies Dievam, viņa nespēlēja softbolu tā kā es,» sacīja Klintone, izpelnoties smieklus un ovācijas.

Blondīne, kas meta kurpi, nekavējoties tika izvesta no zāles ar paceltām rokām un vēlāk aizturēta. Viņa nebija akreditēta šajā sanāksmē, tomēr viņai izdevās apiet apsardzi.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu