Bils un Hilarija Klintoni pirmo reizi kļūs par vecvecākiem (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušās ASV valsts sekretāres Hilarijas Klintones un bijušā Savienoto Valstu prezidenta Bila Klintona meitas Čelsijas Klintones un viņas vīra Marka Mezvinska ģimenē gaidāms pirmdzimtais.

Par to 34 gadus vecā Čelsija paziņoja Klintonu fonda iniciatīvas sieviešu un meiteņu stāvokļa visā pasaulē uzlabošanai pasākumā Ņujorkā, kurā piedalījās arī viņas māte.

«Mēs ar Marku esam ļoti priecīgu, ka mūsu pirmais bērns pasaulē nāks šogad,» teica bijušā ASV pirmā pāra vienīgā meita, piebilstot, ka viņai nav svarīgs gaidāmā mazuļa dzimums, jo jebkurā gadījumā bērns «uzaugs pasaulē, kas ir pilna spēcīgām sievietēm līderēm».

Vēlāk saviem vairāk nekā 437 tūkstošiem mikroemuāru vietnes «Twitter» sekotājiem viņa atklāja, ka mazuļa dzimšana gaidāma rudenī.

Arī bijušais ASV prezidents saviem «Twitter» sekotājiem norādīja, ka ir ārkārtīgi priecīgs savā biogrāfijā pievienot ierakstu «topošais vectēvs». Viņš piebilda, ka abi ar sievu priecājas par Čelsiju un Marku.

Piecas minūtes vēlāk bijusi ASV valsts sekretāre «Twitter» paziņoja, ka «topošā vecmamma» ir viņas dzīvē līdz šim satraucošākais tituls. Viņa piebilda, ka abi ar vīru «esam sajūsmā, ka Čelsija un Marks gaida savu pirmdzimto».

Čelsija Klintone ar savu ilggadējo draugu finansistu Marku Mezvinski salaulājās 2010.gadā un pāris dzīvo Manhetenā. Klintone strādā pilnas slodzes darbu Klintonu fondā.

Hilarija Klintone, kas bija ASV valsts sekretāre no 2009.līdz 2013.gadam, varētu būt Demokrātu partijas kandidāte 2016.gada ASV prezidenta vēlēšanās. Pagaidām gan viņa oficiāli nav apstiprinājusi nodomu kandidēt. Bils Klintons, kas bija ASV prezidents no 1993.līdz 2001.gadam ir pievērsies lekciju lasīšanai un labdarības projektiem.

Čelsija ir Bila un Hilarijas Klintonu, kas apprecējās 1975.gadā, vienīgais bērns. Viņa ir ieguvusi maģistra grādu starptautiskajās attiecībās Oksfordas universitātē Lielbritānijā, strādājusi hedžfondā «Avenue Capital Group» un vēlāk studējusi veselības politiku un vadību Kolumbijas universitātē Ņujorkā.

Mezvinska vecāki, kas ir šķīrušies, ir seni Klintonu ģimenes draugi un bijušie ASV Kongresa Pārstāvju palātas deputāti Edvards Mezvinskis un Mārdžorija Margolīsa-Mezvinska. Edvards Mezvinskis ir pavadījis vairākus gadus cietumā par biznesa darījumiem, kuros viņš izkrāpis miljoniem dolāru.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu