Ukraina: iebrukumā krituši ap 2000 Krievijas karavīru (64)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainā ir krituši apmēram 2000 Krievijas karavīru, kas iebrukuši šajā valstī, otrdien paziņoja Ukrainas aizsardzības ministra Valērija Geleteja padomnieks Aleksandrs Daņiļuks.

«Par iebrukumu Ukrainā jau ir samaksājuši ar dzīvību apmēram 2000 Krievijas kadru karavīru, galvenokārt desantnieki,» Daņiļuks pavēstīja savā sociālā tīkla «Facebook» lapā.

Ukrainas Nacionālās drošības un aizsardzības padome pirmdienas vakarā paziņoja, ka

Ukrainas teritorijā katru dienu ierodas Krievijas bruņotie spēki

un ka tuvākajā laikā tiks pieņemts lēmums par pretterorisma operācijas pārformatēšanu.

«Pēc provizoriskiem vērtējumiem, pašlaik Ukrainas teritorijā atrodas apmēram 10-15 tūkstoši [Krievijas] karavīru un teroristu organizāciju dalībnieku,» telekanālā ICTV pavēstīja Nacionālās drošības un aizsardzības padomes Informatīvi analītiskā centra preses sekretārs Andrejs Lisenko.

«Četri taktisko grupu bataljoni ir tas daudzums, kas iegāja [Ukrainas teritorijā no Krievijas] pēdējās diennakts laikā,» uzsvēra Lisenko.

«Mūsu teritorijā katru dienu ierodas Krievijas bruņotie spēki,» sacīja Lisenko un piebilda, ka Luhanskā «tie pat neslēpj savus uzplečus».

Komentāri (64)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu