Londonas metro atliek plānoto vilcienu kursēšanu arī naktī

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonas metro («London Underground» (LU) ceturtdien paziņoja, ka uzņēmums ir atlicis no 12.septembra paredzēto vilcienu kursēšanu arī naktī, jo vēl turpinās sarunas ar mašīnistu arodbiedrībām par atalgojumu un darba apstākļiem.

Jau vēstīts, ka pēdējo nedēļu laikā metro darbinieki sarīkoja divus 24 stundu ilgus streikus. Šonedēļ paredzētais trešais streiks tika atcelts, lai dotu papildu laiku sarunām ar metro vadību.

«Pēc divu nedēļu konstruktīvām sarunāma ar arodbiedrībām, kā rezultāta tika atcelts šonedēļ plānotais streiks, lU ir nolēmis atlikt, lai ļautu veiksmīgi noslēgt šīs sarunas,» norādīja Londonas metro.

«Mūu mērķis ir panākt vienošanos, kas izbeigs strīdu un šajā rudenī londoniešiem dos metro nakts servisu,» sacīja LU izpilddirektors Niks Brauns.

«Mēs uzskatām, ka vienošanās ir tuvu,» viņš piebilda.

Sākotnēji bija plānots, ka no 12.septembra nedēļas nogalēs - piektdien un sestdien - Londonas metro kursēs visu diennakti.

Šobrīd vilcieni pārtrauc kursēt 1.00 pēc vietējā laika (3.00 pēc Latvijas laika) nedēļas nogalēs un pusnaktī parējās dienās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu