Ņujorkas eksmērs Blumbergs apsver iespēju kandidēt ASV prezidenta vēlēšanās

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Ņujorkas mērs miljardieris Maikls Blumbergs pirmo reizi paziņojis, ka apsver iespēju kandidēt ASV prezidenta vēlēšanās.

Blumbergs bija apsvēris iespēju kandidēt arī iepriekšējās ASV prezidenta vēlēšanās un kritizējis 2016.gada vēlēšanu kampaņas debašu kvalitāti.

Atbildot uz jautājumu par iespējamo kandidēšanu, Blumbergs intervijā britu laikrakstam «Financial Times» atzina, ka viņš «raugās uz visām iespējām».

«Es uzskatu, ka diskursa un diskusiju līmenis ir nomācoši banāls, rupjš apvainojums un aizvainojums vēlētājiem,» sacīja Blumbergs, piebilstot, ka amerikāņi pelnījuši «kaut ko daudz labāku».

Laikraksts «The New York Times» janvārī ziņoja, ka Blumbergs devis rīkojumu saviem padomniekiem izstrādāt plānus viņa iespējamai kandidēšanai uz prezidenta amatu, kam viņš varētu iztērēt vienu miljardu no savas 40 miljardu dolāru lielās bagātības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu