Krievijā ierosina krimināllietu par paracetamola pārdošanu narkotiku vietā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijā ir ierosināta krimināllieta pret Kamčatkas novada Viļučinskas pilsētas iedzīvotāju, kuru tur aizdomās par krāpniecību, jo viņš pārdevis Federālā narkotiku aprites kontroles dienesta darbiniekiem paracetamolu narkotiku vietā, ziņo portāls lenta.ru, atsaucoties uz Krievijas Izmeklēšanas komitejas reģionālo pārvaldi.

Saskaņā ar izmeklēšanas versiju 22 gadus vecais vīrietis 2015.gada decembrī pārdevis operatīvajam darbiniekam pulverveida vielu, kas izrādījās nevis narkotika, bet minētais populārais medikaments. «No pārdošanas iegūtos naudas līdzekļus 3000 rubļu (38,8 eiro) apmērā vīrietis izlietoja pēc saviem ieskatiem,» teikts federālā dienesta paziņojumā.

Izmeklētāji veic pasākumus visu nozieguma apstākļu noskaidrošanai. Ir ierosināta krimināllieta pēc Krievijas Kriminālkodeksa 159.panta 1.daļas par krāpniecību, un aizdomās turētajam draud cietumsods līdz diviem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu